Un fost primar al Sătmarului face MINUNI într-una din cele mai MARI comune! Primăria Satu Mare STAGNEAZĂ!

Teren de joacă pentru copii

Un fost primar al municipiului Satu Mare, actualmente primar într-una din cele mai mari și mai bogate comune din județul Satu Mare, reușește să demonstreze cât de multe se pot realiza în doar DOUĂ luni de la preluarea mandatului.

Este vorba despre primarul comunei Vetiș, Iuliu Ilyes, care a reușit să demareze sau să finalizeze un număr de 24 de proiecte! În tot acest timp, conducerea Primăriei Satu Mare se plânge și se scuză că a preluat mandatul recent.

Primarul Ilyes susține că cel mai important proiect este “Realizarea sistemului de alimentare cu apă potabilă la Oar și a sistemului de canalizare la Oar și Vetiș”, existând condiții pentru finalizarea lucrării până la sfârșitul anului în curs.

De asemenea, s-a contractat și a fost demarată proiectarea soluțiilor tehnologice pentru stațiile de pompare ale sistemului de canalizare, care se schimbă cu unele moderne, precum și proiectarea aducțiunii de apă potabilă de pe Drumul Careiului și a rezervorului aferent, în loc de forarea unui puț de apă pentru alimentarea rețelei satului Oar.

S-a lansat licitația pentru modernizarea drumului comunal DC 60A Vetiș – Oar, cea mai importantă investiție lansată din fonduri proprii ale comunei Vetiș. S-au contractat și au fost demarate lucrările de decolmatare a rigolelor marginale și reparație a podețelor pe strada Principală, intrarea în satul Vetiș dinspre intersecția cu drumul național, parțial pe strada Kenszer și parțial pe strada Csengeri.

decolmatare

Canalele au fost decolmatate!

S-a contractat și a fost demarată realizarea documentației pentru reparația clădirii vestiarului terenului de sport din Decebal. S-a contractat și a fost demarată realizarea documentației pentru reparația și refuncționalizarea pentru centru cultural a fostei clădiri a primăriei.

S-au reluat în vederea finalizării lucrările de amenajare a șanțurilor din centrul satului Vetiș. S-a finalizat reexpertizarea construcției sălii de nunți din Decebal, reluându-se lucrările la această investiție.

teren sport

Teren de sport ultramodern!

S-au contractat lucrările de realizare ale unui teren de sport pentru fotbal, baschet și volei de 924 mp cu gazon artifical la școala din Oar și ale unui teren de sport cu covor de cauciuc pentru fotbal, handbal, baschet și tenis, tot de 924 mp, cu dotările aferente, la școala din Vetiș.

S-au contractat lucrările de realizare a terenurilor de joacă pentru copii din curțile grădinițelor din Oar și din Decebal.

gradinita

Copiii vor avea o grădiniță modernă!

Și astea sunt doar câteva dintre proiectele anunțate. Iar Iuliu Ilyes nu se plânge nici de moștenirea grea, nici de faptul că a preluat mandatul doar de două luni!

Acest material NU este unul publicitar! Acest material are menirea de a le arăta celorlalți primari – care se SCUZĂ sistematic – că se poate face CEVA!1 Comment on "Un fost primar al Sătmarului face MINUNI într-una din cele mai MARI comune! Primăria Satu Mare STAGNEAZĂ!"

  1. Si cand a fost primar in oras timp de 8ani ai inca 4ani vice ce a realizat ?drumuri cu promisiuni si locuri de joaca tot asa .Si acum se lauda cu ce a facut

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Iuliu Ilyes
Fostul edil șef al municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, CANDIDEAZĂ pentru o NOUĂ funcție de PRIMAR

Închide