Victor Ponta urmează să vină la Satu Mare. Sătmărenii, invitați la o întâlnire de liderii Pro România

Coordonatorul județean al Pro România, dr. Dorel Coica, a anunțat că liderul național al formațiunii politice și fost premier al României, Victor Ponta, vine la Satu Mare peste două săptămâni.

În acest sens, sătmărenii interesați să adere la formațiunea condusă de Victor Ponta sunt invitați la o întâlnire care va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, la sediul Pro România, situat în centrul municipiului Satu Mare, pe strada Horea nr. 2, lângă Casa de Modă.

”Coordonatorul filialei județene a partidului PRO România, dr Dorel Coica, invită membrii, simpatizanții și pe cei care doresc să se înscrie în partidul condus de Victor Ponta la o întrunire, sâmbătă la ora 11 la sediul partidului. PRO România, filiala Satu Mare, își are sediul pe strada Horea nr 2, lângă Casa de Modă”, este mesajul dr. Dorel Coica.

Fostul primar al municipiului Satu Mare și coordonator al Organizației Județene Satu Mare a PRO România, Dorel Coica, a precizat că va rămâne coordonator al PRO România până la alegerile pentru conducerea Organizației Județene. Dorel Coica a precizat că nu va lua în calcul nicio revenire în PSD, iar din rândurile social-democraților va accepta în PRO România doar persoanele fără condamnări sau dosare penale.

”Exclud să revin în PSD. Dragnea a compromis PSD. Nu luăm în PRO România oameni cu dosare penale, cu condamnări, ei trebuie să rămână în PSD, acolo unde le este loc”, a mai precizat Dorel Coica.

Secretarul general al PRO România, Florin Gavriș, a precizat că există deja un număr important de membri, astfel încât s-au înființat organizații în mai multe localități din județul Satu Mare. Acesta a mai precizat că PRO România va avea o abordare pozitivă, constructivă.

Cei care vor să adere la PRO România li s-a pus la dispoziție următoarele contacte:

Secretar General – Florin Gavriș – 0746.903.974

Coordonator Judetean – Dorel Coica – 0732.116.820

Adresa sediului: strada Horea nr. 2, Satu Mare

2 Comments on "Victor Ponta urmează să vină la Satu Mare. Sătmărenii, invitați la o întâlnire de liderii Pro România"

  1. Sunteti un doctor foarte bun si faceti o treaba buna in oras ca si doctor dar ca si primar nu prea si acuma dati vina pe Dragnea vai vai nu e frumos asa

    View Comment
  2. Dorele dragule , pe Hotea-serviciul D.N.A si pe locotenentul Tudor Cozmuta unde i-ai trimis ? Inca nu au aparut , ii tii la naftalina ? Ei vor fi surpriza !

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Pro Romania
Dorel Coica: Am să candidez din nou la Primărie, cu o singură condiție

Închide