VIDEO. Surpriză pe Aeroportul Satu Mare pentru pasagerii WizzAir. Gest din suflet pentru cei care nu petrec acasă Crăciunul

Pasagerii cursei WizzAir Londra au avut parte de o surpriză pe Aeroportul Satu Mare. Cei care nu își vor petrece Crăciunul acasă au putut asculta colindele tradiționale interpretate de corala preoțească “Arhanghelii” a Maramureșului și Sătmarului, dirijată de preot Petrică Covaciu de la Biserica Sfîntul Nicolae din Baia Mare.

Surpriză de proporții pentru pasagerii care se îmbarcau pe cursa WizzAir spre Londra. Cei care nu își vor petrece Crăciunul acasă au fost cadorisiți cu un adevărat recital de colinde tradiționale, în interpretarea coralei preoțești“Arhanghelii” a Maramureșului și Sătmarului, dirijată de preot Petrică Covaciu de la Biserica Sfîntul Nicolae din Baia Mare.

“Astăzi, 20 decembrie 2018, la Aeroportul Satu Mare au răsunat, pentru pasagerii Wizzair de Londra, colinde. Corala preoțească “Arhanghelii” a Maramureșului și Sătmarului, dirijată de preot Petrică Covaciu de la Biserica Sfîntul Nicolae din Baia Mare a susținut un miniconcert de colinde. Cei 14 preoți prezenți la eveniment au fost însoțiți de protopopul de Satu Mare, preot Ioan Socolan, iar vocile lor au umplut zona publică a aeroportului de vibrația colindelor și de bucuria sărbătorilor. A fost, pentru noi, cei din Aeroport, un mic gest pe care l-am putut face pentru cei care nu vor petrece Crăciunul acasă – să le dăm acum, înainte de decolare, o fărâmă din frumusețea sărbătorilor de la noi și un strop de căldură sufletească. Pasagerii care au plecat de la Aeroportul Satu Mare au primit cozonaci, mere și nuci pe acorduri de colinde, iar cei care au venit au fost întâmpinați cu aceleași produse tradționale de Crăciun,” se arată într-o informare a Aeroportului Satu Mare.

Pasagerii nu au ratat ocazia de a filma evenimentul și de a posta imaginile pe rețelele de socializare.

Aeroportul Satu Mare a cunoscut o creștere record a numărului de pasageri, atât grație curselor interne, cât și datorită curselor WizzAir, tot mai populare în rândul sătmărenilor.

1 Comment on "VIDEO. Surpriză pe Aeroportul Satu Mare pentru pasagerii WizzAir. Gest din suflet pentru cei care nu petrec acasă Crăciunul"

  1. CRĂCIUN FERICIT!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Aeroportul Satu Mare
Probleme pe Aeroportul Satu Mare. Curse aeriene redirecționate spre Cluj-Napoca

Închide