VIDEOREPORTAJ. Ioana Roman, eleva de aur a Sătmarului. Viitor lider al României

Ioana Roman a reprezentat România în 2019 la Global Young Leaders Conference (GYLC), un program care reunește în SUA, an de an, elevi și studenți din peste 145 de state din întreaga lumea.

Ei sunt tinerii care au fost identificați de către Organizația Envision ca fiind viitorii lideri din comunitățile lor, din țările lor și de ce nu chiar la un nivel mult mai înalt. Acolo s-a creat un mix cultural și de idei, din care au reieșit soluții creative la multe probleme care afectează foarte multe țări.

Timp de 10 zile, sătmăreanca Ioana Roman a avut parte în Washington DC, respectiv New York City de o experiență extraordinată. De la profesori universitari, producători de film, reprezentanți ai Departamentului de Stat al SUA, reprezentanți ai ONU sau ai Băncii Mondiale, ea a învățat ce înseamnă diplomația publică, care sunt beneficiile calității de a fi open-minded, dar și cum se acționează pentru ca probleme precum sărăcia, nevoia de apă curată ori foametea, să fie rezolvate.

Cele trăite acolo trebuie împărtășite și tocmai de aceea Ioana Roman a răspuns afirmativ invitației noastre. Enjoy !

Formatul ONE Talks al celor de la Project ONE – proiect susținut de PresaSM – este simplu, de show.

”Chemăm oameni faini dispuși să intre în dialog cu noi și să vorbească deschis despre experiențele și ideiile lor în fața camerelor de filmat”, spun colegii de la Project ONE.

Fii primul care comentează! despre "VIDEOREPORTAJ. Ioana Roman, eleva de aur a Sătmarului. Viitor lider al României"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre one talks
VIDEOREPORTAJ. Povestea tânărului sătmărean care a găsit calea spre succes: Bogdan Burciu

Închide