VIDEOREPORTAJ. Izabela Voropciuc, sătmăreanca cu punctaj maxim la Olimpiadă! Premiată de Lebăda!

Izabela Voropciuc este o tânără elevă din municipiul Satu Mare a reușit să impresioneze juriul olimpiadei naționale prin talentul și cunoștințele sale. Izabela a obținut locul I și punctaj MAXIM la Olimpiada Națională de Interpretare Vocală, Instrumentală și Studii Teoretice Muzicale, organizată la Craiova.

Talentată şi frumoasă, Izabela Voropciuc este născută în 2 iunie 2002 și cântă la pian de la vârsta de patru ani. Sub îndrumarea profesoarei Anamaria Manfredi, Izabela a cunoscut perfecțiunea.

Izabela povestește despre cei trei mari factori care contează în viața unui artist care vrea să ajungă departe. Și o spune cu o naturalețe și o sinceritate demne de un mare artist.

”Am început să cânt la pian de la vârsta de patru ani mai mult din joacă. Până am ajuns la Liceul de Arte, la șapte ani. Atunci am învățat cu adevărat artele pianului, cu doamna profesoară Anamaria Manfredi. Pot să spun că talentul contează, dar munca contează cel mai mult, aș spune chiar 80%. Și, bineînțeles, contează și profesorul și familia, care să te susțină. Fără acești trei mari factori nu ai cum să reușești”, a spus Izabela.


Pentru a premia excelența în educație, firma sătmăreană Lebăda a recompensat-o pe Izabela cu un premiu gândit special pentru un adolescent.

”În urmă cu doi ani am demarat un proiect, prin care se dorește scoaterea în față a unor persoane care fac performanță, oameni de valoare ai județului nostru, care se remarcă prin faptele lor. Iar acum am ajuns la Liceul de Artă, unde rezultatele Izabelei vorbesc de la sine. Aceste rezultate i se datorează în primul rând ei, dar și profesorilor și părinților care au susținut-o. Respectiv Inspectoratului Școlar care îi îndrumă și le asigură elevilor condițiile necesare pentru a face performanță”, a declarat Cristian Pașca, reprezentantul firmei Lebăda.

Inspectorul general al Inspectoratului Județean Școlar, Călin Durla, a subliniat faptul că Izabela a demonstrat că și la Satu Mare se poate face performanță.

”Izabela a dovedit că și la Satu Mare se poate face performanță. Și nu orice performanță, ci premiul I, cu punctaj maxim. Nu trebuie să fi neapărat la un liceu de artă din Cluj sau București. Bineînțeles că nu putea să facă singură acel lucru. A beneficiat de sprijinul unei profesioare de excepție, Anamaria Manfredi. Și îi mulțumesc pentru toată activitatea sa”, a spus Călin Durla.

Directorul Liceului de Artă ”Aurel Popp”, Cristian Pop, le-a mulțumit celor de la Lebăda pentru gestul lor.

”Ne bucurăm că v-ați gândit să o premiați pe Izabela, care a luat locul I la Olimpiada Națională de la Craiova, cu punctajul maxim de 100 de puncte. A fost singura din România care a reușit să obțină acest rezultat ”, a declarat Cristian Pop, managerul Liceului de Artă ”Aurel Popp.

Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.ro

1 Comment on "VIDEOREPORTAJ. Izabela Voropciuc, sătmăreanca cu punctaj maxim la Olimpiadă! Premiată de Lebăda!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul Școlar Județean
FOTOGALERIE. Elita învățământului sătmărean. ”Fabrica” de olimpici a județului

Închide