FOTO. Denisa, singura elevă din județul Satu Mare cu zece la Bacalaureat! Felicitări!

Ministerul Educației a publicat rezultatele, înainte de contestații, la examenul de Bacalaureat. Potrivit datelor, la nivelul județului Satu Mare un singur candidat a obținut nota maximă. 

Un singur elev a reușit să obțină media 10 la examentul de Bacalaureat din acest an. Este vorba despre Denisa Balog, elevă a Colegiului Național “Ioan Slavici”, specializarea: Filologie. Denisa a fost șefă de promoție și a absolvit liceul cu zece.

Redacția PresaSM îi transmite sincere felicitări și succes pe mai departe! 

Alți trei elevi au obținut media 9,96. Este vorba despre un elev al Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” și doi elevi de la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, toți de la specializarea Matematică-Informatică.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii Bacalaureatului cu anonimizarea numelui şi a prenumelui, la fel cum s-a întâmplat și la Evaluarea Națională din acest an.

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, marţi, în intervalul orar 16:00 – 19:00, şi miercuri, între orele 8:00 – 12:00.

În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/ reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi anunţate duminică, 5 iulie.

Rezultatele pentru județul Satu Mare, înainte de contestații, pot fi consultate AICI. 


2 Comments on "FOTO. Denisa, singura elevă din județul Satu Mare cu zece la Bacalaureat! Felicitări!"

  1. Felicitari,fata deșteapta ..harnica și frumoasa.Sa aiba drum fromos in viața.

    View Comment
  2. Fiuluzamolxe | iulie 3, 2020 at 11:49 |

    Dumnezeu te-a inzestrat cu inteligenta, frumusete fizica si morala, harnicie si perseverenta, la care au contribuit niste parinti si bunici minunati. Noi cei care te iubim ca pe propria noastra fiica sau nepoata, ne rugam lui Dumnezeu, ca pe langa aceste calitati sa-ti dea si mult noroc in viata !

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Bacalaureat, Colegiul Național Ioan Slavici
O singură medie de 10 la Bacalaureat 2020 în Satu Mare

Închide