Vrei permis de conducere?! Cum poți să obții fișa medicală rapid, în câteva ore, în Satu Mare

Obținerea fișei medicale necesară pentru obținerea permisului auto poate fi de multe ori o adevărată provocare. Care, de obicei, presupune cozi interminabile, plimbări prin oraș de la un cabinet la altul, ore pierdute și mult stres.

Reporterii PresaSM au încercat să vadă cum se poate obține cât mai rapid și într-un singur loc toate avizele?! Și cât mai aproape de Serviciul de Permise Auto, situat pe strada Petofi Sandor.

La câteva sute de metri am găsit Clinica Cezarmed. Este în centrul municipiului Satu Mare, pe strada Retezatului, la nr. 27.

Oricine poate veni de luni până vineri, fără programare prealabilă. De exemplu, veniți la ora 09.00, iar la ora 10.00 ați terminat cu toate vizitele medicale. Ca să nu mai vorbim de faptul că la ora 13.00 aveți fișa gata completată. Și vă costă doar 140 de lei. Nu aveți nevoie de niciun alt document, decât de cartea de identitate!

“La Cezarmed ne place să fim altfel: mai atenți, mai drăguți, mai disponibili, mai deschiși la nevoile celor ce ne trec pragul!”, spun reprezentanții Cezarmed.

Analizele medicale obținute astfel sunt valabile pe tot teritoriul României. Așadar, toate consultațiile necesare în vederea obținerii fișei medicale pentru permisul auto le ai într-un singur loc: Cezarmed.

Vorbim despre medicină internă, ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie sau ORL.

1 Comment on "Vrei permis de conducere?! Cum poți să obții fișa medicală rapid, în câteva ore, în Satu Mare"

  1. Dacă persoana suferă de unele boli cronice de unde știe medicul de familie de la Cezar ed istoricul medical al șoferului? Oare e o practica corecta sa dam banii fără a fi consultați amănunțit???

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Serviciul Permise Satu Mare
Activitatea la ”Permise Auto”, blocată. Nu se mai eliberează niciun act în Satu Mare

Închide