1 Decembrie Satu Mare 2019 Program: Paradă militară, recital folk și concert Bere Gratis

1 Decembrie Satu Mare 2019 Program cu depuneri de coroane, paradă militară, spectacol folcloric, recital Bere Gratis și concert simfonic.

Cetăţenii judeţului Satu Mare sunt invitaţi să participe duminică, 1 decembrie 2019, la seria manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României.

Evenimentul este organizat de către Instituţia Prefectului Judeţul Satu Mare, Consiliul Judeţean şi Primăria municipiului Satu Mare, respectiv de către Garnizoana Satu Mare.

1 Decembrie Satu Mare 2019 Program:

La Satu Mare, manifestările dedicate Zilei Naționale a României din 1 decembrie 2019 vor debuta la ora 11:30 cu depuneri de coroane la bustul lui Avram Iancu, apoi de la ora 11:45 se vor depune coroane de flori la bustul lui I.C. Brătianu. De la ora 12:00, tot în municipiul Satu Mare, la bustul lui Iuliu Maniu se vor depune coroane de flori.

În continuare, de la ora 12:15 se vor depune coroane de flori la statuia Eroului Necunoscut.

Ceremonialul militar şi religios, cu alocuţiuni şi depuneri de coroane va începe la ora 12:30 în faţa statuii dr. Vasile Lucaciu.

De la ora 13:00 este programată parada militară urmată de defilarea portului popular, în Piața Libertății din municipiul reşedinţă de judeţ.

De asemenea, de la ora 14:30 în Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Satu Mare se va desfăşura un spectacol folcloric.

Conform programului, de la ora 17:00 va avea loc retragerea cu torţe a militarilor sătmăreni, în Pasajul Coposu, iar de la ora 17,30 pe scena amenajată în Pasajul Coposu vor urca interpreţi de muzică folk, iar de la ora 18,00 trupa Bere Gratis va oferi un recital.

Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei de 1 Decembrie se vor încheia la Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti”, unde de la ora 18:30 este programat un concert de Ziua Națională, în colaborare cu “Arhangelii”.

Program 1 Decembrie 2019 Satu Mare

14:30 Spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor

Program folk: Felician Pop, Adrian Lupescu, George Negrea

Program folcloric: Diana Cârlig, Ionuţ Bledea, Petrică Mureşan, Maria Tripon cu ceteraşii din Oaș, Marian Buzilă, Ansamblul Folcloric al Județului „Doruri Sătmărene” cu soliştii: Darius Câmpean, Liliana Bota şi Bogdan Bota, Ansamblul Folcloric „Cununița” cu Leontina Dorca și Maria Carmen Sas

17:00 Retragere cu torţe

17:30 Concerte pe scena din Pasajul Coposu

Recital de muzică folk cu Roxana Gheorghiu şi Loredana Morar, Sorin Bălaj & Radu Lup

18:00 Concert Bere Gratis

18:30 Concert de Ziua Naţională, susținut de orchestra Filarmonicii “Dinu Lipatti” în colaborare cu Corala “Arhanghelii”, în sala Filarmoncii Dinu LipattiFii primul care comentează! despre "1 Decembrie Satu Mare 2019 Program: Paradă militară, recital folk și concert Bere Gratis"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre 1 Decembrie, Instituția Prefectului, municipiul Satu Mare
FOTO. Perdea de lumină în zona centrală. Surpriză pentru sătmăreni, de Crăciun

Închide