Cel mai bine plătit bugetar sătmărean. Venituri de invidiat, trai fără probleme

Sătmăreanul Attila Varga, judecător la Curtea Constituțională a declarat pentru 2018 venituri aproximative de 7.800 de euro pe lună. Fost parlamentar UDMR de Satu Mare, Varga primește pe lângă salariu și indemnizație și o pensie de circa 100.000 de lei de la Casa de Pensii Satu Mare. 

Judecătorul CCR Attila Varga a declarat pentru 2018 venituri de aproximative de 35.325 lei pe lună. Varga, conform propriei declarații, primește 282.732 lei, cu titlul de salariu de la CCR și o indemnizație de 41.173 lei, de la Universitatea “Spientia” din Cluj, unde este conferențiar universitar. Pe lângă veniturile salariale și indemnizație, în ultimele trei luni ale anului trecut, judecătorul sătmărean a încasat și circa 100.000 de lei, cu titlul de pensie de serviciu, de la Casa Județeană de Pensii. Luând în considerare și pensia de serviciu, Attila Varga a câștigat peste 7.800 euro/lună.

Pe lângă veniturile bănești, Varga a declarat și produse alimentare, ulei, făină, zahăr și cartofi, de pe terenurile deținute și tablouri în valoare de 12.000 de euro.

Iar potrivit unei analize făcute de cei de la ziare.com, judecătorul sătmărean este unul cu “venituri modeste” printre colegii săi. Judecătorul CCR Marian Enache are venituri lunare de peste 15.000 de euro pe lună, din salariu și alte patru pensii și indemnizații. Și judecătorul Valer Dorneanu duce acasă peste 13.000 de euro lunar. Daniel Morar are și el venituri de peste 12.000 de euro.

3 Comments on "Cel mai bine plătit bugetar sătmărean. Venituri de invidiat, trai fără probleme"

 1. Asta arata ca avem si romani harnici si destepti ….ha….

  View Comment
 2. magistratii sunt o rasa superiora de functionari publici alături de medici, fiind o clasă de privilegiati potrivit prevederilor legale stabilite de statul român!!!!!!!!!!!
  dacă plata salariilor lunare s-ar realiza în funcție de performantă, adică de calitatea actului îndeplinit și a volumului de muncă, cred că unii ar avea o problemă!!

  View Comment
 3. anonymus – Diferenta intre magistrati si medici este ca medicii lucreaza dar magistratii prefac ca lucreaza

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.