REABILITARE. Urmează lucrări de amploare pe B-dul Goga. Circulația, redirecționată parțial

Licitație cu rateu la Apaserv. La prima ”strigare” nu s-a prezentat nicio firmă, iar acum a fost reluată întreaga procedură. Dacă nu se va prezenta nimeni nici de această dată, lucrarea va fi efectuată de către Apaserv, începând din luna iulie, a declarat directorul Ioan Leitner, la Informația TV.

Potrivit caietului de sarcini, este vorba – în principal – despre înlocuirea unei conducte pe o distanță de 300 metri, cu o valoare de peste trei milioane lei.

Reamintim că după mai multe intervenții repetate – toate cu recidivă – la sistemul de furnizare al apei potabile de pe Bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare, cei de la Apaserv au în vedere modernizarea totală a întregii infrastructuri. Mai exact, vor înlocui toate conductele, potrivit unor informații intrate în posesia PresaSM.

Zona vizată este cea cuprinsă între Bulevardul Octavian Goga și strada Dâmbovița, chiar înainte de pasajul de Cale Ferată care traversează Bulevardul Octavian Goga. Problema este că pe tronsonul în cauză conductele trec pe mijlocul suprafeței carosabile, ceea ce îngreunează mult lucrările și traficul rutier, știindu-se faptul că zona este una intens circulată.

O parte din traficul rutier va fi redirecționat, cel mai probabil, înspre C.A. Rosetti.

De asemenea, pentru a se asigura o cât mai bună racordare la locuințele din jur, se vor amplasa conducte atât sub partea stângă cât și dreaptă a drumului. Lucrările vor începe în acest an, în funcție de rezultatul licitației.

Reamintim că pe Bulevardul Octavian Goga s-a intervenit până în prezent de nu mai puțin de cinci ori, după ce conducetele subterane au cedat, iar apa a măturat pământul și balastul de sub carosabil. Astfel încât a rezultat surparea carosabilului. Cu toate că s-a intervenit sistematic, problema a reapărut.

Fii primul care comentează! despre "REABILITARE. Urmează lucrări de amploare pe B-dul Goga. Circulația, redirecționată parțial"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Apaserv
PROCESE. Sute de angajați ai Apaserv, puși să plătească ”oalele sparte” de șefime

Închide