CNI a aprobat lista sinteză pentru finanțarea și construirea unui bazin de înot didactic în Tășnad


Reprezentanții Primăriei Tășnad anunță o nouă veste deosebit de importantă pentru orașul Tășnad!

Redăm mai jos mesajul de pe pagina oficială a Primăriei Tășnad:

”Prin Ordin al Ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației s-a aprobat Lista sinteză pentru finanțarea și construirea Bazinului de Înot Didactic acoperit, de lungime semiolimpică, iar această listă cuprinde și bazinul care este planificat a se construi pe teritoriul Ștrandului termal al orașului Tășnad!

Urmează realizarea Proiectului tehnic și întocmirea Documentației Tehnice pentru obținerea Autorizației de Construire, licitarea execuției și realizarea efectivă, coordonată de Compania Națională de Investiții! În paralel, Primăria Orașului Tășnad va extinde utilitățile necesare funcționării și va solicita descărcarea arheologică necesară pregătirii terenului”, susțin reprezentanții Primăriei Tășnad.Fii primul care comentează! despre "CNI a aprobat lista sinteză pentru finanțarea și construirea unui bazin de înot didactic în Tășnad"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Grieb Csaba Francisc, Primăria Tășnad
O firmă este interesată de construirea unei clinici de tratament în Tășnad. Noi informații făcute publice

Închide