FOTO. Măsură importantă de circulație pe Podul Decebal. Se redeschide traficul dintr-un sens


Primăria municipiului Satu Mare anunță o modificare importantă în traficul rutier pe Podul Decebal, în apropiere de intersecția Burdea.

La solicitarea Inspectoratului Județeand e Poliție Satu Mare, Comisia pentru Siguranța Circulației a decis să redeschidă accesul autoturismelor de pe strada Zimbrului la urcare pe Podul Decebal.  Și asta din cauza aglomerației de pe Bulevardul Octavian Goga.

”Pentru a fluidiza traficul în zona bulevardului Octavian Goga, la propunerea Poliței municipiului Satu Mare, Comisia de Siguranța Circulației a decis redeschiderea în viitorul apropiat a traficului rutier pe str. Zimbrului, cu acces pe Podul Decebal”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Satu Mare.2 Comments on "FOTO. Măsură importantă de circulație pe Podul Decebal. Se redeschide traficul dintr-un sens"

  1. Problema nu e ca redeschide ci de ce a fost inchisa.Comisia de siguranta a circulatiei nu isi face treaba.

    View Comment
  2. Gică Contra | iulie 21, 2019 at 12:37 |

    O soluție de avarie. Nu se acționează asupra cauzei. Ca de obocei în România. Cauza problemelor este intersecția Burdea și, în egală măsură carosabilul distrus de la ieșirea din pasajul CFR până la intersecția Burdea. Pentru deblocare intersecției, pe lângă realizarea unui pasaj subteran, este nevoie de șoseaua de centură și de un al treilea pod rutier în oraș. Să nu trecem cu vederea că pe sensul de mers dinspre intersecția Soarelui spre pod circulă și autovehicule grele, de marfă. Inevitabil, viteza de deplasare scade. La fel și pe b-dul Cloșca. Aceste coloane, cu viteze mici de deplasare se întâlnesc în intersecția Burdea. Întrebarea este ce au făcut onor edilii municipiului pentru accesarea de fonduri europene pentru construire celui de-al treilea pod?! Au trcut trei ani de la alegerile locale. Nu s-a întâmplat ceva. Chiar nu puteți solicita celor din primărie să prezinte stadiul demersurilor pentru realizarea acestui obiectiv?! În conformitate cu legea privind accesul la informațiile publice aveți acest drept și, surpriză, cei din primărie sunt obligați să răspundă.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
Alimentarea cu gaz, sistată în municipiul Satu Mare. Lista străzilor afectate

Închide