FOTO. Pericol la Oțeloaia. Copacii riscă să cadă pe oameni și gropi în drum

Primarul comunei Homoroade, Simion Ardelean, susține că Ocolul Silvic Satu Mare ar fi împotriva organizării în bune condiții a Festivalului folcloric codrenesc de la “Oteloaia”.

Cel mai vechi eveniment cultural din județul Satu Mare a fost organizat în fiecare an de Consiliul Județean, Primăria Homoroade și Instituția Prefectului, prin instituțiile deconcentrate, stabilindu-se sarcini clare pentru fiecare.

“În acest an, Ocolul Silvic Satu Mare trebuia să acopere gropile drumului forestier care asigura accesul din drumul județean 193 A spre Oțeloaia (lungime 1,5 km) și să taie 4 arbori, care riscă să fie doborâți de o adiere ușoară de vânt (în urmă cu puțin timp, un arbor a căzut peste gardul și piscina pensiunii din zona).

Gropile au fost acoperite parțial, mare parte din cele 2 masini de nisip și piatră, trimise în zonă, fiind depozitate la 500 metri, mai sus de zona Oțeloaia!

În ciuda sesizărilor trimise de Primăria Homoroade și de Instituția Prefectului Județului Satu Mare cu privire la arborii aflați în pericol de prăbușire, Ocolul Silvic nu a găsit nicio soluție! Motivul? În zona la care faceți referire există un proces pe rolul instanțelor de judecată pentru stabilirea limitei de proprietate între Ocolul Silvic și proprietarul pensiunii”, acuză primarul Ardelean.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Pericol la Oțeloaia. Copacii riscă să cadă pe oameni și gropi în drum"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.