FOTO. Permise de conducere cumpărate online! Falsuri cu care se circulă în România


Pe Facebook ajung să se vândă permise false de conducere. Schema este pusă la punct de grupuri organizate, care își acostează clienții de pe Facebook. Persoanele interesate, mai apoi, sunt invitate la o discuție pe WhatsApp, unde primesc toate indicațiile, în cazul în care sunt interesate.

Potrivit infractorilor, care se recomandă a fi ”profesioniști cu mulți ani de experiență”, aceștia pot obține permise de conducere ”reale”, înregistrate în Marea Britanie. Culmea ironiei, viitorii ”șoferi” nu trebuie să facă nimic, doar să îl ”cumpere online”.

”Suntem un grup de profesionişti cu mulţi ani de experienţă şi producem permis de conducere real şi înregistrat din Marea Britanie. Pentru permisul de conducere, înregistrăm toate informaţiile în sistemul de baze de date şi dacă cardul de identitate sau permisul de conducere sunt verificate cu ajutorul unei maşini de citire a datelor, toate informaţiile dvs. vor apărea în sistem şi veţi utiliza legal documentul. Cumpăraţi online permisul de conducere complet din Marea Britanie. Permis de conducere internaţional de vânzare online”, este anunțul de pe Facebook.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Permise de conducere cumpărate online! Falsuri cu care se circulă în România"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Marea Britanie, permis de conducere
”Come se dice la voi?”. Indivizi cu permise false în județ. Unul era ”italian”

Închide