FOTO. Planurile Academiei de fotbal din Satu Mare. Tribune, hotel, 6 terenuri de fotbal

Planul Academiei de fotbal construite de către Ungaria în municipiul Satu Mare avansează, ajungând în stadiu de dezbatere publică. Academia va fi construită pe strada Gorunului, în zona ștrandului Aquastar din municipiul Satu Mare.

Astfel, potrivit documentelor, Academia va avea șase terenuri de fotbal, este prevăzută cu tribune, cu spații de cazare, săli de fitness, sală de mese, sală de recuperare, etc. Publicul este invitat să transmită observații și propuneri referitoare la documentația de urbanism până cel mai târziu la data de 27.07.2020. Observațiile vor fi transmise pe adresa de mail [email protected]

Guvernul Ungariei își propune să își facă prezența destul de serios în acest an în județul Satu Mare, alocând deja 216 milioane de forinți, potrivit informațiilor PresaSM. Maghiarii vor să construiască academie de fotbal, care se va realiza în municipiul Satu Mare, pe o suprafață de opt hectare, pe strada Gorunului.

Pentru demararea întregii investiții au fost alocați 750.000 de euro. Întreaga construcție va fi amplasată chiar în vecinătatea Aquastar din municipiul Satu Mare. Deja sunt asigurate utilitățile în zonă, iar terenurile au fost achiziționate.  Se preconizează ca acest centru sportiv să fie finalizat în 22 de luni de la demarare. Formarea sportivilor va avea loc în primul an, cu participarea a aproximativ 140 de copii.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Planurile Academiei de fotbal din Satu Mare. Tribune, hotel, 6 terenuri de fotbal"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Academie de Fotbal, municipiul Satu Mare
FOTO. O nouă pană de curent în Satu Mare. Străzi și cartiere în beznă totală

Închide