FOTO. Pregătiri pentru iarnă. Utilajele de deszăpezire, gata de intervenție. Vom fi surprinși din nou?!


Utilajele folosite la deszăpezire sunt pregătite pentru sezonul de iarnă 2020-2021. Toate utilajele sunt dotate cu sistem de monitorizare GPS, astfel încât să poată fi vizualizată în timp real situarea acestora în teren.

În bazele de deszăpezire din județul Satu Mare se află 61 de utilaje echipate corespunzător și sunt asigurate stocurile minime de material antiderapant şi carburant – 1800 de tone de nisip, 600 de tone de sare și 26 de tone rezerve de combustibil, urmând ca pe parcurs stocurile să fie completate.

În cele patru zone în care a fost împărţită reţeaua de drumuri judeţene, vor acționa trei operatori economici: Lotul I – Zona Carei – Tăşnad (GP Săgeata Prod SRL), Lotul II – Zona Supur (Asocierea Sabina & Ştefana S.R.L. şi Instal Ros S.R.L.), Lotul III – Zona Satu Mare şi Lotul IV – Zona Oaş (Ardelean Company Nord Vest S.R.L.).

Operatorii vor acționa imediat ce condițiile meteo impun acest lucru.

Sunt pregătite pentru intervenție utilaje cu lame pentru zăpadă, răspânditoare, perii mecanice, pluguri, tractoare, autofreze, buldoexcavatoare, încărcătoare, autogredere și automacarale.

Utilajele vor interveni în sezonul de iarnă pentru prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor județene, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Meteorologii au emis o informare de vreme rea valabilă pentru întreaga țară. Temperaturile sunt în scădere, iar ANM avertizează că ne vom confrunta cu precipitații mixte în următoarea perioadă.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Pregătiri pentru iarnă. Utilajele de deszăpezire, gata de intervenție. Vom fi surprinși din nou?!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
Centura municipiului Satu Mare va fi conectată la Autostrada M3 din Ungaria

Închide