FOTO. Rateuri sistematice într-un celebru proces de crimă

Amânări sistematice în dosarul în care Meszaros Zsombor este acuzat de uciderea unei nemțoaice în municipiul Satu Mare. Și asta pentru că Institutul Național de Expertiză Criminalistică nu a reușit să efectueze încă expertiza în cauză. Mai exact, termenele au fost amânate încă din luna mai a acestui an, nereușind să se judece cauza.

Se pare că problemele ar fi legate de defectarea unui anumit tip de aparatură, neexistând un orizont de timp clar în ce privește rezolvarea problemei. În tot acest timp, judecarea cauzei bate pasul pe loc.

Meszaros continuă să susțină în fața judecătorilor că este nevinovat, cu toate că în fața polițiștilor ar fi recunoscut comiterea faptelor. În schimb, rezultatele testului poligraf, prezentate astăzi, au indicat un comportament simulat al inculpatului. Concret, a mințit polițiștii, procurorii și judecătorii.

De asemenea, judecătorii au dispus proprierea conturilor și punerea unui sechestru asigurator, după ce famili victimei s-a constituit parte civilă în proces.

Reamintim că în noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul MESZAROS ZSOMBOR, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată.

Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate.

Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul MESZAROS ZSOMBOR în portbagaj, iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul MESZAROS ZSOMBOR.

Prin ordonanţa din 18.07.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului MESZAROS ZSOMBOR, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. La efectuarea cercetărilor,  Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al JudeţFii primul care comentează! despre "FOTO. Rateuri sistematice într-un celebru proces de crimă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crimă
Începe procesul crimei de la Casablanca. Autorul riscă închisoare pe viață

Închide