FOTO. Speriați de Codul portocaliu, șoferii sătmăreni își pun mașinile la adăpost

Cu câteva zeci de minute bune înainte de intrarea în vigoare a Codului Portocaliu, sătmărenii au luat cu asalt zonele de parcare acoperite. Aglomerație mare este în zona centrală, acolo unde șoferii și-au înghesuit mașinile chiar și pe spațiile verzi și cele dedicate pietonilor. 

Sătmărenii sunt prevezători, iar cu câteva minute înainte de intrarea în vigoare a Codului Portocaliu șoferii și-au adăpostit mașinile în zonele de parcare acoperite. Cea mai mare aglomerație, la fel ca și atunic când a fost emis Codul roșu, se întregistrează în zona centrală, sub Podul Decebal.

Șoferii și-au parcat mașinile chiar și pe spațiile dedicate pietonilor și în zonele verzi, de frică ca acestea să nu fie distruse de grindină.

3 Comments on "FOTO. Speriați de Codul portocaliu, șoferii sătmăreni își pun mașinile la adăpost"

 1. Badea Gheorghe | iunie 27, 2019 at 16:19 |

  Uite de-asta trebuie montate garduri de protecție! Nu este mai important hârbul unui bizon decât domeniul public!

  View Comment
 2. și a fodst grindină? nu. Am prins grindine, furtuni, furtuna am prins de două ori de era să-mi smulgă mașina dar nu m-am făcut de râs cum fac unii concetățeni de se bagă și în magazin fără să țină cont de domeniu privat doar să-și salveze bolidurile. Este de tot râsul. Am prins o dată grindină și furtună pe autostradă îm Austria și trebuia să țin viteza ca să nu produc accident dar am ținut parbrizul. Nu am pățit nimic. Este de tot râsul cum fug șobolanii de ploaie.

  View Comment
 3. Altă dată am mai prins grindină, mașina sub un a coperiș care in fața mea a cedat din cauza grindinei dar nu m-am panicat ci am adus o pătură, am acoperit parbrizul apoi cu copiii ne-am bucurat de ploaia pe care-l strângeam în găleți ca să udăm ulterior florile. Și uite așa am învățat copiii că ploaia este binevenită și nu ai de ce să te panichezi.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre grindină, meteo
AVERTIZARE. Cod Portocaliu de grindină și vijelii pentru județul Satu Mare

Închide