FOTO. Un nou mall în municipiul Satu Mare, pe Drumul Careiului


Pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare va apărea un nou mall. În acest sens este aprobat deja Planul Urbanistic Zonal al viitorului mall Oasis – Prima Shops, situat pe Drumul Careiului, lângă magazinul Brico Depot.

Potrivit unor date obținute de PresaSM.ro, Oasis Retail Development, companie deținută de către oamenii de afaceri Kurt Wagner și Klaus Reisenauer, se află într-un stadiu destul de avansat pentru construirea unui centru comercial pe Drumul Careiului.

Dar construcţia efectivă se va demara la sfârșitul acestui an, în municipiul Satu Mare, pe un teren amplasat lângă Brico Depot. Este vorba despre un nou concept de mall, respectiv unul de mici dimensiuni.

Sibienii Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner au testat cu succes conceptul de strip mall în Austria şi Germania, înainte de a-l implementa în România. Klaus Reisenauer spune că principalele avantaje ale acestui tip de proiect sunt costurile de construcţie mult mai mici, iar lucrările sunt finalizate mult mai rapid.

Proiectul prevede realizarea unor construcții pentru comerț și servicii pe întreaga suprafață de teren deținută de beneficiar, ceea ce presupune extinderea intravilanului, prin includerea parcelei situate actualmente în extravilan.

Aici vor exista galerii comerciale tip strip mall, cu acces direct din exterior pentru clienți și aprovizionare. Centru comercial tip shopping mall, cu circulații interioare pentru clienți și aprovizionare.

Investiția este una de mare anvergură și se va întinde pe 11.800 de metri pătrați, chiar mai MARE decât Brico Depot! Jumate din teren va fi ocupat de spații verzi și parcări, iar cealaltă jumătate cu imobile. Regimul de înălțime va fi de parter plus două etaje. Printre chiriașii Prima Shops se numără Altex, C&A, Takko, Pepco, CCC, Flanco.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Un nou mall în municipiul Satu Mare, pe Drumul Careiului"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre drumul Careiului
FOTO/VIDEO. Tâlharul de pe Drumul Careiului, prins în timp record!

Închide