FOTOGALERIE. Carantină de trei stele împotriva coronavirusului la Satu Mare

Reporterii PresaSM vă prezintă în premieră carantina pregătită de către Instituția Prefectului și Direcția Județeană de Tineret și Sport în municipiul Satu Mare. Sunt condiții de trei stele, cu televizor, frigider, grupuri sanitare și curățenie la zi.

Prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, a convocat o întâlnire cu șefii structurilor M.A.I., ai Direcției de Sănătate Publică Satu Mare, Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și Spitalului de Pneumoftiziologie, pentru analizarea modului de implementare a măsurilor de precauție pentru prevenirea și limitarea unor posibile îmbolnăviri cu Coronavirus.

Având în vedere situația cazurilor de îmbolnăvire din Italia au fost identificate și stabilite spații în care să poată fi asigurată, la nevoie, instituirea carantinei pentru persoanele care se întorc în țară din zonele afectate de Coronavirus, în cazul în care situația epidemiologică o va impune.

Un astfel de spațiu identificat este pavilionul din incinta Taberelor școlare din municipiul Satu Mare, iar celelalte sunt spații disponibile din sistemul medical din județ. În prezent, în cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare există o cameră de izolare cu două paturi.

În cursul zilei de azi, o comisie mixtă se va deplasa pentru a face evaluarea tuturor spațiilor din punct de vedere a capacității de izolare, a condițiilor de cazare, de asigurare a mesei și serviciilor sanitare.

3 Comments on "FOTOGALERIE. Carantină de trei stele împotriva coronavirusului la Satu Mare"

 1. Foarte bine!Dar de ce i-au lăsat să plece acasă după ce au intrat în țară???!!! De ce nu au fost preluați direct de la Petea și duși în carantină??? Chiar atât de proști sunt cei ce conduc??? Clar virusul se va răspândi în județ!! Câtă prostie și iresponsabilitate!!!

  View Comment
 2. I-o lăsat să plece ca să se scape de ei, poate urmau să iasă din tură și ce-o zâs: nu ne mai complicăm, mereți !!!

  View Comment
 3. Biro katalim | aprilie 3, 2020 at 00:05 |

  Părerea mea ar trebui testați oameni la vamă cu test rapid contra cost nu sa le bage pe toți la carantina de stat și dacă e infectat și de nu. Poate veni un om și din zona roșie și nu e infektat se va infecta în carantina. Și să nu mai vorbim de costuri cine nu e infectat să facă carantina la domiciliu sau de loc..

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre carantină, coronavirus, Instituția Prefectului
FOTO. Incident în județul vecin. Femeie întoarsă din Italia, imobilizată de vecini

Închide