FOTOGALERIE. În sfârșit! Treceri de pietoni iluminate perfect în Satu Mare

În sfârșit! Pietonii se pot simți mai în siguranță atunci când trec unele zone intens circulate din municipiul Satu Mare. Un astfel de exemplu este în Cartierul Micro 17, acolo unde unele treceri de pietoni de pe Bulevardul Independenței au fost iluminate intens!

Este vorba despre trecerea de pietoni care asigură accesul înspre Școala ”Lucian Blaga”. Reprezentanții Primăriei Satu Mare susțin că acest model va fi extins în tot orașul!

Reamintim că Primăria Municipiului Satu Mare a finalizat în noiembrie 2018 un proiect ambițios pentru extinderea și modernizarea sistemului de iluminat public în 25 de locații, curți interioare și parcări din cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II. Extinderea reţelei de iluminat stradal a fost făcută atât în parcările recent amenajate, dar și în curțile interioare care urmează să fie modernizate.

Marți, 20 noiembrie 2018, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administratorul public, Maskulik Csaba, alături de specialiștii din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare și reprezentanții firmei care au efectuat lucrările, au realizat recepția lucrărilor desfășurate în cele 25 de locații.

”Prin acest proiect au fost montați 413 stâlpi și 464 de corpuri noi de iluminat Philips, cel mai mare producător mondial de corpuri de iluminat de înalta performanță cu LED-uri. Investim în modernizarea iluminatului stradal, care va conduce la creşterea siguranţei publice în oraşul nostru, precum şi la reducerea cu 77% a consumului de energie electrică. Vom continua să investim pentru extinderea și modernizarea iluminatului public și în alte zone din oraș!”, a subliniat primarul Kereskényi Gábor.

Primăria Municipiului Satu Mare a mai depus în cadrul Programului Operațional Regional 4 proiecte pentru reabilitarea energetică a sistemului de iluminat cu o valoare de 4 milioane de euro.

1 Comment on "FOTOGALERIE. În sfârșit! Treceri de pietoni iluminate perfect în Satu Mare"

  1. Pai de exemplu in Zona UH 19 este un stalp nou care nu a functional niciodata… E montat.. E frumos.. E stricat di start…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Primăria Satu Mare vrea să amendeze firma de salubritate. Sancțiuni drastice și pentru cetățeni

Închide