FOTOGALERIE. Miniștrii și investitori importanți, astăzi, în municipiul Satu Mare


Peste 100 de persoane, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai mediului public, participă la Forumul economic ”INVEST in Satu Mare”, care a început astăzi, de la ora 10.30în municipiul Satu Mare. Forumul este organizat din inițiativa deputatului Octavian Petric și de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), condus de Florin Jianu.

“Scopul este de a sprijini mediul de afaceri. Le-am propus oamenilor de afaceri din Turcia să investească în județul Satu Mare. Turcia este primul partener comercial al României din afara Uniunii Europene. Schimburile comerciale dintre România și Turcia sunt de peste cinci miliarde de euro”, a declarat deputatul Octavian Petric.

În calitate de președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, deputatul Octavian Petric l-a invitat la eveniment și pe ambasadorul Republicii Turcia la București, Excelența Sa Osman Koray Ertaş, care este însoțit de Güven Güngör – președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România, de Ömer Süsli – Președintele Consiliului de Afaceri Turcia – România și de alți 11 oameni de afaceri turci care desfășoară afaceri de succes în țara noastră și sunt interesați să investească în zonă.

La eveniment mai participă președintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Florin Jianu, directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Alexandru Petrescu, secretarul de stat din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Paula Pîrvănescu, secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, Florin Iura, reprezentanți ai unor asociații patronale din Nord-Vestul țării și un număr important de reprezentanți ai mediului de afaceri din Satu Mare și ai autorităților locale.

Scopul declarat al Forumului este de a pune la aceeași masă diferiţi actori ai mediului de business, public, politic şi diplomatic, pentru a genera noi oportunităţi de dezvoltare economică a judeţului Satu Mare și de a ajuta firmele locale să-și dezvolte companiile ori să inițieze noi afaceri, inclusiv parteneriate de import-export.

După Forumul propriu-zis a urmat o sesiune de discuții libere, iar apoi, în jurul orei 14.00, înalții oaspeți vor vizita Băile Termale Tășnad, iar după-amiaza vor fi primiți la sediul Primăriei Negrești-Oaș și vor vizita zona turistică Luna Șes. În fiecare locație, vor fi prezentate oportunitățile de investiții și vor avea loc întâlniri cu mediul de afaceri local.

Forumul Invest România – Satu Mare se află la a VIII-a ediție națională, după evenimente similare care au avut loc în județele Constanța, Galați, Prahova, Arad, Târgu Mureș, Bacău, Ialomița.2 Comments on "FOTOGALERIE. Miniștrii și investitori importanți, astăzi, în municipiul Satu Mare"

  1. satmarean | iulie 5, 2018 at 17:19 |

    Pozele sunt din municipiul Satu Mare? Pare cabana din Poiana Codrului

    View Comment
  2. La Restaurantul Poesis

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Octavian Petric
Investitorii turci s-ar putea implica la Tășnad și stațiunea de schi de la Luna Șes!

Închide