FOTOGALERIE. Poliția Satu Mare a decins în piețe, la terase și între navetiști

Peste 260 de poliţiştii sătmăreni, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri și polițiști locali, dar și cu reprezentați ai Ministerului Transportului, au acţionat în sistem integrat, în centre comerciale, piețe și terase, la unități de alimentație publică și în zone cu aflux ridicat de persoane, precum și în mijloacele de transport în comun.

Au fost verificate, în principal, modul în care societățile comerciale aplică măsurile specifice de diminuare a riscurilor, pentru activitățile desfășurate în spațiul public, privat sau închis, care constau în purtarea mijloacelor de protecție individuală de către angajați și clienți, modul de amenajare a teraselor pentru asigurarea distanțării fizice, asigurarea accesului și participarea la evenimente a unui număr limitat de persoane.


În cadrul acţiunilor punctuale desfăşurate în cursul zilei de ieri, au fost verificate 52 de societăţi comerciale, fiind vizate atât localuri de alimentaţie publică, cât şi piețele și unităţi comerciale care organizează evenimente pe timp de zi şi de noapte. De asemenea au fost verificate 35 de mijloace de transport în comun, cum sunt autobuze, maxi-taxi şi trenuri.

În cadrul acţiunilor au fost legitimate peste 250 de persoane, iar în urma verificărilor, au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3 000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală.

1 Comment on "FOTOGALERIE. Poliția Satu Mare a decins în piețe, la terase și între navetiști"

  1. Verificarea mijloacelor de transport in comun, în special cele județene nu sunt verificate, călătorii urcă fără mască, șoferii nici nu le atrag măcar atenția, călătoresc des pe traseul Tășnad-Satu Mare și retur, nici un control, nepăsare totală.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre filtru poliție
FOTOGALERIE. Razii de amploare ale Poliției Rutiere pe șoselele din județ

Închide