FOTOGALERIE. Primul târg de produse tradiționale în aer liber din județ, deschis la Negrești-Oaș

Primăria Negrești-Oaș susține producătorii, meșteșugarii și artizanii locali! S-a deschis azi, în condiții speciale de siguranță, respectând măsurile de prevenire și răspândire a COVID-19 , cea de-a IV-a ediție a Târgului de produse tradiționale, meșteșugărești și artizanale ”Produs de Oaș și Maramureș”.

”Astăzi, mai mult decât oricând, trebuie să susținem producătorii, meșteșugarii și artizanii locali și să aducem produsele lor mai aproape de consumatori”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Târgul va reuni zilnic în Parcul Central din Negrești-Oaș, din 1 până în 10 august, un număr de circa 30 de producători tradiţionali și meșteșugari din Ţara Oaşului și din Maramureș. Aceștia expun la vânzare produse tradiţionale și bio – carne, lapte, prăjituri, miere, sucuri naturale, gemuri, plante medicinale şi terapeutice, dar și produse meşteşugăreşti şi artizanale precum covoare, ceramică, lemn, sticlă, piele, păpuşi, podoabe populare etc.

”Scopul târgului este de a consolida comunitatea meșteșugarilor și artizanilor din zonă și de a stimula consumul de produse tradiționale din Țara Oașului”, a declarat Anca Volsik, managerul Casei de Cultură.

Vă reamintim că, de astăzi, 1 august, masca de protecție este obligatorie în târgurile și piețele din județul Satu Mare, conform hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Primul târg de produse tradiționale în aer liber din județ, deschis la Negrești-Oaș"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Negrești-Oaș
FOTO/VIDEO. Autoturism în flăcări, în județul Satu Mare. Distrus complet

Închide