FOTOGALERIE. Sediul Prefecturii, Pașapoartelor și Permiselor se construiește în centrul Sătmarului

Noul sediu al Prefecturii Satu Mare, în plin șantier. Se lucrează de zor la ruina din centrul Sătmarului. Termenul de finalizare este primăvara anului 2019. 

Ruina din centrul municipiului Satu Mare, de lângă Inspectoratul Județean de Poliție, de pe strada Cuza Vodă, a intrat în reconstrucție. Noul sediu al Prefecturii Satu Mare începe să prindă contur. Lucrările au început în data de 24 mai 2017 și se vor finaliza în luna mai a anului 2019. Investiţia la viitorul sediul al Instituţiei Prefectului se ridică la aproximativ 14 milioane lei. Fondurile vor fi asigurate de Ministerul Afacerilor Interne.

Pe lângă Prefectură, aici vor mai funcționa serviciile pentru eliberarea permiselor, a pașapoartelor și înmatriculările auto. Valoarea estimată a contractului este de 14.311.278, 94 de lei. Pentru execuția lucrării este prevăzută suma de 12.981.442,94 lei (fără TVA), pentru dotări 1.282.400 lei (fără TVA), iar pentru organizarea șantierului 47.436 lei (fără TVA).

Dotările care vor fi furnizate în cadrul contractului sunt obiecte de mobilier (dulap/rafturi metalice și prefabricate din lemn, scaune, mese, fotolii, canapele etc.), echipamete de birotică (aparate multifuncționale, videoproiectoare, UPS-uri, distrugătoare documente, sistem ticketing, sistem audio, etc.). Tot ca dotări vor fi achizționate și echipamente electrocasnice precum frigidere, aparate de cafea, cuptoare microunde și aspiratoare.

Noul sediu al Prefecturii Satu Mare: Șantier, în imagini2 Comments on "FOTOGALERIE. Sediul Prefecturii, Pașapoartelor și Permiselor se construiește în centrul Sătmarului"

  1. “Desteapta” treaba ! Unde se vor da pasapoarte si permise……fara locuri de parcare.

    View Comment
  2. Trebuia gandita si parcarea, de exemplu subteran, sub cladire sau la parterul cladirii. Inca nu-i tarziu.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Instituția Prefectului
FOTO. Țepuiții de la FNI cer ajutorul Prefecturii Satu Mare. Mii de păgubiți în județ

Închide