FOTO/VIDEO. Claxoane și nervi pe DN 19. Circulație restricționată de căruțe. Poliția, în zonă

Claxoane și nervi pe Drumul Național 19, în localitatea Ciuperceni. Mai multe căruțe au circulat pe drumul principal, în coloană. Este vorba despre o tradiție locală din Agriș, ținută în fiecare an.

Doar că șoferii autoturismelor au fost foarte nervoși fiindcă au fost nevoiți să aștepte minute în șir până când au putut depăși coloana. Conducătorii auto se întreabă cum a fost posibil ca cineva să dea o astfel de autorizație, în condițiile în care circulația atelajelor cu tracțiune animală este interzisă pe drumurile europene.

Ce spune Poliția: ”În fiecare an în localitatea Agriș are loc această sărbătoare, în care căruțașii din Agriș străbat un anumit traseu. Doar că în momentul în care au ajuns la intersecția cu localitatea Ciuperceni și s-au întors spre Agriș a fost la fața locului un echipaj de Poliție pentru a supraveghea traficul rutier și pentru a preveni orice posibil incident. Totul s-a desfășurat fără niciun eveniment nedorit”

Una peste alta, important este că nu s-au semnalat incidente semnificative, în afară de câteva claxoane și înjurături.

3 Comments on "FOTO/VIDEO. Claxoane și nervi pe DN 19. Circulație restricționată de căruțe. Poliția, în zonă"

 1. De parca in fiecare zi ați vedea așa ceva .

  View Comment
 2. Balazs Bela | mai 5, 2019 at 20:10 |

  Ca și pasager al uneia dintre căruțe, pot sa declar ca nu ne-a fost permis accesul pe drumul național, polițiștii obligandu-ne ca să ii urmam pentru a părăsi partea carosabila. Presa ar putea sa se documenteze mai bine înainte sa publice astfel de articole.

  View Comment
 3. Serios? Dar din imagini ce reiese?! Cum ați ajuns, totusi, pe drumul national?

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Politie Judetean
FOTO. ACCIDENT pe DN19. Acuzație la adresa unui șofer: nici primul ajutor nu l-a dat

Închide