FOTO/VIDEO. Poliția a distribuit Lumina Sfântă în județul Satu Mare

Polițiștii sătmăreni au dat o mână de ajutor voluntarilor de la biserici și au dus Lumina Sfântă la spitalele și centrele de tip familial din județul Satu Mare. 

Polițiștii sătmăreni au dat o mână de ajutor voluntarilor de la biserici și au venit în întâmpinarea credincioșilor ajutând la distribuirea Luminii Sfinte la spitalele din județul Satu Mare, la casele de tip familial și la casele de copii din municipiul Satu Mare, dar și la cele din Tășnad, Medieșu Aurit, Oar, Halmeu și Beltiug.

Lumina Sfântă a fost adusă la Satu Mare cu o cursă charter și a fost distribuită la toate lăcașele de cult. De acolo, preoții și voluntarii, potrivit dispozițiilor în vigoare, au împărțit lumina credincioșilor.

2 Comments on "FOTO/VIDEO. Poliția a distribuit Lumina Sfântă în județul Satu Mare"

  1. Cutia milei cine a dus-o?

    View Comment
  2. V am crezut mai prevăzători și mai inteligenți. Asta a fost.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Lumina Sfântă
FOTOGALERIE. Lumina Sfântă a ajuns la Satu Mare și la Spitalul Județean!

Închide