FOTO/VIDEO Triplă crimă la Apa. Cea mai odioasă din ultimii ani

Triplă crimă la Apa. Soț, soție și soacra acestuia au fost uciși în propria lor casă. Două dintre cadavre au fost găsite în curtea casei. Corpul femeii de circa 80 de ani – Viorica Apan – a fost găsit în casă, cadavrul femeii de 56 de ani – Niculina Rentea – a fost găsit se pare pe treptele casei, iar cadavrul bărbatului de 59 de ani – Gheorghe Renetea, ar fi fost găsit în fața garajului. 

UPDATE 11:41 Ruda care a descoperit crima spune că trebuia să se întâlnească cu una dintre victime la ora opt dimineața și cum aceasta a întârziat, a decis să meargă la locuința familiei pentru a vedea ce s-a întâmplat. Bărbatul spune că familie era una foarte cumsecade și nu își poate imagina cine ar fi putut să recurgă la o asemenea violență împotriva lor.

“Erau oameni harnici și muncitori. Munceau de dimineața până seara. El avea probleme cu inima. Au muncit. Nu îmi pot explica, că umblam aici tot timpul, dimineața și seara”, a spus ruda bărbatului pentru PresaSM.

UPDATE 11:14 Persoana care a găsit cadavrele erau o rudă a acestora. Nu a reușit să îi identifice din cauza faptului că zăceau într-o baltă de sânge și prezentau mai multe lovituri la nivelul capului fiind desfigurați. Ruda a apelat la ajutorul unui vecin. Acesta a fost cel care a identificat victimele.

UPDATE 11:04 Crima a fost descoperită de un vecin. Acesta căuta familia pentru a le preda un document.Soț, soție și soacra acestuia au fost uciși în propria lor casă din localitatea Apa. Cadavrele celor trei au fost găsite în curte și în casă, spun martorii care au văzut scena cutremurătoare. Soacra bărbatului, în vârstă de 80 de ani, a fost găsită în locuință.

Din primele informații, bărbatul ucis are 59 de ani, iar soția acestuia avea tot 56 de ani. Este vorba despre Rentea Gheorghe și Rentea Niculina, localnici din Apa.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, criminaliștii și procurorii. Aceștia cercetează circumstanțele în care s-a produs odioasa crimă.

Știre în curs de actualizare …

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO Triplă crimă la Apa. Cea mai odioasă din ultimii ani"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.