Grădina Romei, închisă timp de o săptămână. Vor avea loc lucrări de toaletare a arborilor

Grădina Romei va fi închisă pe toată durata săptămânii viitoare, de luni până vineri. Autoritățile precizează că au luat această decizie pentru ca vizitatorii să nu fie puși în pericol de lucrările de toaletare a arborilor.

“Stimați sătmăreni, în perioada 1- 5 martie se vor efectua lucrări de toaletare a arborilor din parcul Grădina Romei, în vederea eliminării ramurilor care ar putea pune în pericol vizitatorii parcului. Lucrările se desfășoară în urma realizării unei expertize de către o firmă de specialitate, fiind autorizate de Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare. Pentru a evita orice pericol de accidentare, parcul va fi închis. Lucrarea va fi executată sub strica supraveghere a inginerului responsabil din partea executantului”, se arată în anunțul Primăriei Satu Mare.

Astfel de acțiuni au mai avut loc și pe parcursul săptămânilor în trecute, atât în marile cartiere ale municipiului, cât și pe principalele artere de circulație din oraș.

Autoritățile au anunțat și faptul că mai mulți copaci au fost eliminați după ce specialiștii au constatat că aceștia se pot prăbuși pe trotuare și carosabil.


1 Comment on "Grădina Romei, închisă timp de o săptămână. Vor avea loc lucrări de toaletare a arborilor"

  1. janibacsi | martie 1, 2021 at 01:04 |

    au făcut o muncă de c…. în tot Satu Mare

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Grădina Romei
FOTO/VIDEO. Sute de arbori din municipiul Satu Mare, evaluați. Platanii, afectați de o boală periculoasă

Închide