IMPORTANT. NU vor fi probleme în furnizarea gazului. E.ON dă asigurări

Delgaz Grid, compania de distribuție a gazelor naturale și energiei electrice din cadrul grupului E.ON, este pregătită să facă față situației generate de răspândirea coronavirusului, fiind pus în aplicare un plan cu acțiuni și măsuri menite să asigure continuitatea alimentării consumatorilor.

Astfel, activitățile de bază: dispecerat, intervenții pentru soluționarea incidentelor și deranjamentelor la rețelele de energie, precum și mentenanța sistemului de distribuție continuă să se desfășoare normal. Totuși, o parte a lucrărilor de teren a fost limitată, în scopul protejării clienților și angajaților, fără a fi afectată siguranța și continuitatea alimentării cu energie.

”În același timp, din grijă pentru clienți și angajați, activitatea Centrelor de Relații cu Publicul este suspendată temporar, începând cu data de 23 martie, urmând ca interacțiunile cu persoanele fizice sau juridice să fie efectuate prin intermediul canalelor alternative. Mai multe informații, vă invităm să regăsiți în comunicatul de presă al Delgaz Grid. Vă mulțumim!”, precizează purtătorul de cuvânt al Delgaz Grid – E.ON, Oana Demian.Fii primul care comentează! despre "IMPORTANT. NU vor fi probleme în furnizarea gazului. E.ON dă asigurări"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Delgaz
Alimentarea cu gaz, sistată în municipiul Satu Mare. Lista străzilor afectate

Închide