Întârzieri de sute de minute la trenul Satu Mare – București

Un nou calvar pentru persoanele care au călătorit cu trenul Satu Mare – București. Din cauza unei defecţiuni la alimentarea cu energie electrică în zona localităţii Timişu de Sus, mai multe trenuri care veneau spre Capitală au întârzieri uriaşe.

De exemplu, trenul Satu Mare – Bucureşti a avut o întârziere de 200 de minute.

Potrivit CFR, începând cu ora 08.33 trenurile circulă în condiţii normale de trafic (fără ataşarea locomotivei Diesel).”Circulația feroviară pe intervalul de stații Timișu de Sus – Dârste se desfășoară doar pe firul II și cu locomotive Diesel, deoarece pe firul I echipele de intervenție lucrează pentru remedierea unui deranjament înregistrat pe circuitul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact. Măsurile de atașare a locomotivelor Diesel la trenuri și de redirecționare a traficului feroviar pe un singur fir asigură continuitate în circulația trenurilor pe intervalul menționat, insă se înregistrează întârzieri în graficul tuturor trenurilor care tranzitează zona respectivă. La fața locului se intervine cu 2 drezine pantograf”, anunța CFR în jurul orei 07.00.

 Fii primul care comentează! despre "Întârzieri de sute de minute la trenul Satu Mare – București"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre tren
Coșmar! Sătmăreni blocați în gară ore în șir. Locomotiva trenului s-a defectat

Închide