Anunț OFICIAL. Când va începe și finaliza construcția Shopping City în Satu Mare

New Europe Property Investments – investitorul care dezvoltă proiectul Shopping City Satu Mare (cunoscut ca și Mega Mall) – a anunțat când va începe construirea efectivă a complexului. PresaSM.ro vă prezintă toate informațiile oficiale.

”NEPI intenţionează să dezvolte la nivel regional un centru comercial dominant cu GLA de 28.700 metri pătrați situat în Satu Mare, un oraș cu o populaţie de 123.000 locuitori și 288.000 de rezidenţi la distanţă de 45 de minute de mers cu mașina. Sub rezerva obţinerii avizelor de construcţie, dezvoltarea ar trebui să înceapă în primul trimestru al anului 2017, centrul fiind programat să se deschidă în 2018”, se arată în poziția oficială a celor de la NEPI.

Cei de la NEPI au vorbit și despre planurile lor după finalizarea construcției.

”Grupul are în plan să dezvolte un mall regional dominant în centrul oraşului Satu Mare, ce va include chiriaşi tip ancora de fashion şi hipermarket, precum şi o gamă largă de opţiuni de divertisment”, se mai arată în sursa citată.

Reprezentanții celor de la New Europe Property Investments vor aduce în municipiul reședință de județ mărci importante. De la producători de articole vestimentare, produse alimentare și până la industria de divertisment.

De altfel, cei de la NEPI au anunțat cu cine au încheiate parteneriate de colaborare. Printre aceste firme se numără: Tom Tailor, Starbucks, McDonald`s, EY, Cinema City, Marks &Spencer, Tommy Hilfigger, Sinsay, H&M, PWC, Mango, KFC, WIPRO, New Yorker, Zara, Deichman, Novartis, Sandoz, C&A, Kingfisher sau Peek Cloppenbrug.

 

Reamintim că cei de la NEPI pun la bătaie 100.000 de euro pentru realizarea documentației tehnice a pasarelei pietonale peste râul Someș, fondurile pentru construcție urmând să fie asigurate, cel mai probabil, din fonduri europene. De asemenea, atât strada Digului cât și strada Dunării urmează să fie lărgite pe cheltuiala celor de la NEPI.

1 Comment on "Anunț OFICIAL. Când va începe și finaliza construcția Shopping City în Satu Mare"

  1. Insfirsit al treilea pod peste somes sau tentativa de pod, jumatate de pod, bravo!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
FOTODOCUMENT. Cum va arăta viitorul mall al NEPI în Satu Mare

Închide