Se reduce programul la mall-ul NEPI Satu Mare! Măsuri suplimentare de dezinfectare

În contextul actual, reprezentanții Shopping City Satu Mare se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții ce pot preveni răspândirea noului virus Covid-19.

“Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial își va ajusta programul de funcționare. Acesta va fi deschis în intervalul 11:00-19:00, cu următoarele excepții:

Carrefour: 08:00 – 22:00Help Net (intrarea Fashion): 11:00 – 19:00

Sensiblu (intrarea Carrefour): 08:00 – 22:00″, anunță cei de la Shopping Mall.

Cei din conducerea magazinului spun că sunt în căutarea unor soluții pentru a gestiona situația.

“Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. Shopping City Satu Mare pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite în următoarea perioadă. Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-ului”, mai spun cei de la mall-ul NEPI.

S-a crescut și frecvența dezinfectărilor, a mai precizat conducerea mall-ului.

“Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrului comercial. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar mall-ul este aerisit în mod natural periodic”, mai precizează aceștia.Fii primul care comentează! despre "Se reduce programul la mall-ul NEPI Satu Mare! Măsuri suplimentare de dezinfectare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre mall
FOTO. Rampa de la mall-ul NEPI mai face o victimă. Drivers SM a revenit!

Închide