La presiunea sătmărenilor, DIGI vrea să reintroducă TV2 și alte posturi maghiare

Reprezentanții Digi|RCS&RDS au transmis – printr-o comunicare către PresaSM – că se fac eforturi în vederea reluării în grilă a posturilor de televiziune TV2, Mozi + și Prime. Și asta după ce sătmărenii au protestat împotriva acestei decizii, luate de DIGI la presiunea celor de la TV2.

”Digi|RCS & RDS precizează că se află, în prezent, în discuții cu operatorul TV2 din Ungaria, în vederea identificării unei soluții pentru difuzarea posturilor de televiziune TV2, Mozi + și Prime. Cele trei canale operate de TV2 au fost scoase, de vineri, din grila Digi|RCS&RDS, la solicitarea operatorului din Ungaria. Abonații la serviciile DigiTV au fost informați în legătură cu această modificare și au fost înștiințați de introducerea în grilă a canalelor de film Comedy Central, Comedy Central Family și Film4”, se arată în sursa citată.
——————————————–
HU

A Digi|RCS & RDS tudatja, hogy jelenleg is tárgyalásokat folytat a magyarországi TV2 műsor szolgáltatójával, hogy megoldást találjanak a TV2, Mozi+ és Prime csatornák sugárzási lehetőségével kapcsolatban. Az említett három csatorna ugyanis péntektől lekerült a Digi|RCS&RDS csatornakiosztásából a magyarországi médiaszolgáltató kérésére. A DigiTV szolgáltatás előfizetői értesítve voltak erről a módosításról és egyidejűleg informálva lettek a Comedy Central, Comedy Central Family és Film4 filmcsatornák csatornakiosztásba való felvételéről.

11 Comments on "La presiunea sătmărenilor, DIGI vrea să reintroducă TV2 și alte posturi maghiare"

 1. koszonyuk szepen

  View Comment
 2. domnilor de la rds/rcs, păi ce facem ne batem joc de românii? Adică la presiunea ungurilor introduceți canale tv maghiare iar noua românilor ne scoateți din ele?? Unde suntem in jungla?? Unde o mâna de ungurii care striga primesc, iar noi românii nu suntem luati in seama?? Asta tinand cont că din 120 canale,7 se repeta adică, simple si hd,30 sunt ungurești, iar 6 in engleza,8 de desene animate,5 aeroport din care 3 redau a aceasi emisiune iar restul sunt aiurea

  View Comment
 3. Nem vagyunk normálisak. A három helyettesítő csatorna százszor jobb. Legalább nem hülyít többet a TV2. Begyökeresedett népség!

  View Comment
 4. bazilvm!

  Nu scrie prostii! Nu introduce ci reintroduce programele care a fost scoase! Si noi maghiarii platim abonamentul ca si voi! La DIGI sant multe canale romanesti prea multe! Deci nu vorbi aici prostie! Vrem inapoi TV 2,Prime si Mozi + !!!!!! Pentru ca de aia platim in fiecare luna abonamentul ca sa vedem filme,si tot ce vrem noi!!!!!

  View Comment
 5. Țara arde și baba se piaptănă

  View Comment
 6. Eu stau în Spania. Dacă vreau sa vad canale de TV Romanesti plătesc abonament în România. Asa și Maghiarii pot plății în tara lor TV dacă vor sa vadă TV din Ungaria. Și asa sunt o grămadă de posturi nasoale. Dacă mai îmi și baga Maghiarii renunț la abonament și cu asta basta….

  View Comment
 7. Dacă iei au avut probleme și le-au tăiat posturile în timp ce tu ai un contrac încheiat cu ei ar trebui să ne înțeleagă și pe noi să ne lase să desfacem contractele sa facem alte posibilități de a prinde programe din Ungaria cu cartela cumpărate din Ungaria și sisteme

  View Comment
 8. Dupa “modificarea” grilei de programe,poti rezilia in orice moment contractul cu RCS&RDS,si nu pot comenta.In caz contrar exista protectia consumatorilor.

  View Comment
 9. Noi vrem doar cele 3 posturi scoase inapoi. Nu vrem posturi noi ci acele trei care au fost scoase. Si asta nu afecteaza pe nimeni altcineva cu nimic.

  Asteptam putin iar daca nu se rezolva normal ca avem dreptul sa facem pasii necesari pentru a trece la alt furnizor daca au trecut cei doi ani. Si au trecut.

  View Comment
 10. Nu trebuie sa treaca doi ani. Prin contract,furnizorul , se obliga sa presteze un anumit serviciu,iar Tu sa platesti suma X pt acesta,in acest caz furnizarea unui pachet TV care cuprinde si posturile scoase.In momentul in care au modificat UNILATERAL structura pachetului,furnizorul a incalcat anumite clauze contractuale.Pe baza acestuia , contractul poate fi reziliat in ORICE moment.

  View Comment
 11. nemet iosif | septembrie 9, 2018 at 20:52 |

  inchid abonamentu diggi de nu baga inapoi cele 3 canale

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre judetul satu mare
VIDEO. Spectacol live făcut de sătmăreni în Aeroport! De mare efect

Închide