REPORTAJ. Femeia care încearcă să dea foc unui bloc în Satu Mare (FOTO&VIDEO)

Un nou incendiu a avut loc miercuri, în jurul orei 20.00, în fostele cămine de nefamiliști de pe strada Ion Ghica din Satu Mare. Acolo unde în urmă cu 13 ani doi copii au arși de vii într-un incendiu. De altfel, aproape în fiecare lună în acest loc se întâmplă câte o nenorocire. Fie că e vorba de o agresiune fizică, viol sau incendiere voluntară sau involuntară, în acest imobil se moare cu zile.

De această dată, sătmăreanca Magdalena Bala a încercat să își facă foc într-o sobă improvizată. Femeia, spun vecinii, nu se află la primul incendiu provocat. Cu lacrimi în ochi, femeia spune că nu are unde să meargă. Este singura persoană care locuiește la etajul al IV-lea, în condiții de neimaginat.

Doar o minune a făcut ca femeia să scape cu viață. Aflată, cel mai probabil, în stare de ebrietate, Magdalena Bala a fost trezită din somn de o vecină, care a salvat-o din incendiu. Puțina agoniseală pe care o mai avea s-a făcut scrum.

Blocul este locuit la etajele inferioare de persoane rău-famate. Câteva bătrâne s-au adăpostit, din disperare, la etajele superioare ale imobilului. De fiecare dată sunt agresate fizic și verbal de indivizi periculoși. De altfel, tot aici se ascund și infractori periculoși.

De la violatori, tâlhari sau criminali. Nici oamenii legii nu prea intră prin această zonă. Autoritățile sunt amorțite de indiferență. În tot acest timp, locatarii din zonă așteaptă cu groază o nouă dramă.

 

 

Fii primul care comentează! despre "REPORTAJ. Femeia care încearcă să dea foc unui bloc în Satu Mare (FOTO&VIDEO)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre locuințe sociale
Careiul – orașul care are un ÎNTREG Cartier ANL. Se acordă ZECI de locuințe (FOTOGALERIE)

Închide