Októberre is biztosítva van a Szatmár Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság alkalmazottainak bérezése


Októberre is biztosítva van a Szatmár Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság alkalmazottainak bérezése.

A Szatmár Megyei Tanács mai rendkívüli, elektronikus úton megtartott tanácsülésén elfogadták a megye költségvetés kiegészítését, mely összegből 3,5 millió lejt kap a szociális és gyermekvédelmi igazgatóság.

Ebből az összegből fedezik a különböző nappali és idősgondozó központok alkalmazottait, ápolókat, de ugyancsak ebből fedezik a fogyatékkal élők juttatásait is.

Ezek a pénzalapok a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér, illetve a megyei alárendeltségű kulturális intézmények vészhelyzet és sürgősségi állapot ideje alatti működéskiesése által lettek megtakarítva.

Ugyancsak ezen megtakarítások eredményeként 1,9 millió lejjel egészítették ki a tél folyamán a megyei utak karbantartási és javítási munkáira szánt forrásokat.Fii primul care comentează! despre "Októberre is biztosítva van a Szatmár Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Igazgatóság alkalmazottainak bérezése"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Szatmár megyé
Bővül a megyei ivóvízhálózata

Închide