OPINIE. Nu toți PSD-iștii din Satu Mare îl susțin pe Dragnea. Între frică și dictatură

Onor conducerea Organizației Județene Satu Mare a PSD ne-a informat, prin președintele Aurelia Fedorca, că întreaga organizație condamnă ferm ”tentativa de preluare ilegitimă a guvernării în numele Partidului Social Democrat de către Sorin Grindeanu și Victor Ponta”.

Tot conducerea PSD Satu Mare ne mai spune că ”acțiunile din ultima perioadă ale celor doi foști membri PSD demonstrează că a existat un plan premeditat de subminare a activității guvernamentale, prin constituirea unui guvern fantomă, în scopul preluării personale a puterii”.

Personal, am stat de vorbă cu persoane importante din PSD Satu Mare și nu toți împărtășesc această opinie. Nici pe departe. Dar când unii au văzut de ce este în stare Dragnea și locotenenții săi plantați în posturi cheie din partid și administrație, parcă e mai dulce liniștea decât curajul de a spune lucrurilor pe nume: și anume că democrația a cam dispărut din PSD. Dacă ar fi existat vreodată.

Sunt multe voci – foarte multe – care ar susține aripa Grindeanu-Ponta în cazul unui Congres Național PSD. Dar jocurile au fost făcute în așa fel încât să nu se ajungă în acel punct. Unde o masă de mii de persoane este foarte greu de controlat. Chiar Ponta a câștigat într-un astfel de mediu.

Așadar, în pofida comunicatului de presă care vrea să transmită unitate de opinie în PSD Satu Mare, vă asigur că nici pe departe nu este așa. Este la fel de interesantă vehemența comunicatului de presă, știindu-se faptul că Aurelia Fedorca nu ”înfierează cu mânie proletară” de obicei, ci este adepta politicii de culise, cu ”batista pe țambal”. Așadar, cine a dat tonul vehement al acelui comunicat?! Câți membri ai PSD Satu Mare au fost consultați pentru acea poziție?!

Frica se poate mirosi pe coridoarele PSD Satu Mare.

Ciprian Bâtea – editor PresaSM.ro

2 Comments on "OPINIE. Nu toți PSD-iștii din Satu Mare îl susțin pe Dragnea. Între frică și dictatură"

  1. RUSINEA SATMARULUI sunt parlamentarii PSD.S-au vandut lui DRAGNEA si gastii sudiste.Personal(pana acum am votat numai cu psd,desi sunt de nationalitate maghiara)NU o sa mai votez niciodata cu ei daca sustin motiunea.

    View Comment
  2. ardelenii parlamentari toti au fost gainari

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PSD
PSD Satu Mare se dezice de Grindeanu și Ponta. Acuză un plan premeditat

Închide