FOTO. Personalul Spitalului Județean, “verificat” cu aparatură specială dacă se respectă igiena

Personalul Spitalului Județean Satu Mare a fost specializat astăzi în respectarea măsurilor de igienă. Respectiv, cu ajutorul unui aparat primit special s-a verificat modul în care personalul sanitar se spală pe mâini.

Adrian Marc, manager Spitalul Județean Satu Mare: ”Este o acțiune care se încadrează într-o campanie la nivel mondial, promovata de Organizația Mondiala a Sănătății. Noi vrem să transpunem acest eveniment la nivelul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, pe o temă de mare actualitate: mâinile curate. Igiena mâinilor este foarte importantă în ceea ce înseamnă act spitalicesc. Desfășurăm această acțiune alături de alte trei spitale din România și are un mesaj focusat: importanța igienei mainilor în spital.”Perioada de derulare a campaniei în Spitalul Județean de Urgență Satu Mare este 04 – 18 mai 2018. În această perioadă vor avea loc mai multe activități legate de îmbunătățirea igienei mâinilor:

• 04 Mai 2018 – desfășurarea unei acțiuni de instruire privind tehnica corectă de igienă a mâinilor pentru personalul medical, pacienți și aparținători, utilizarea metodelor moderne de verificare a respectării tehnicii ( UV Black Box).

Distribuirea de flyere cu informații despre prevenirea sepsisului către personalul medical și pacienți. Susținerea Campaniei mondiale „SALVEAZĂ VIEȚI: Igiena Mâinilor” prin postarea pe site-ul OMS #sepsis #handhygiene a cât mai multor fotografii alături de îndemnul de anul acesta “Stă în mâinile tale prevenirea sepsisul în unitățile sanitare”.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Personalul Spitalului Județean, “verificat” cu aparatură specială dacă se respectă igiena"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
FOTO/VIDEO. Curățenie generală în Spitalul Județean. Specialiști englezi dau o mână de ajutor

Închide