Petea, cea mai aglomerată vamă din România. Timp record de așteptare

FOTO: Arhivă

Aplicația Trafic Online al Poliției de Frontieră confirmă în cele din urmă spusele cetățenilor care își pun mâinile în cap de fiecare dată când tranzitează Vama Petea. Acest punct de trecere a frontierei se încadrează în codul roșu al timpilor de așteptare, oamenii fiind nevoiți să stea la coadă nu mai puțin de 60 de minute. În comparație cu celelalte puncte de frontieră, Petea stă extrem de prost, având în vedere că timpii de așteptare de la Urziceni ori Halmeu nu sar de zece minute.

Potrivit Poliției de Frontieră, aplicaţia on-line prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp (calculată în funcție de valorile de trafic înregistrate la un moment dat, circumstanțele locale și tipul de control adoptat inclusiv de autoritățile vamale). Valorile afișate pot suferi modificări în funcție de dinamica traficului și situaţia operativă înregistrată în punctul de trecere, respectiv la un moment dat și nu exclud inițierea (efectuarea) unor controale de frontieră amănunțite.

Vă recomandăm tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor, din punct de vedere al tranzitului, doar a unora dintre acestea, din cauza unui numar mare de călători, într-un timp foarte scurt.

Fii primul care comentează! despre "Petea, cea mai aglomerată vamă din România. Timp record de așteptare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre vama Petea
Va fi jale în Vama Petea! Revin românii în țară, iar autoritățile introduc controale amănunțite

Închide