RCS&RDS schimbă tarifele de la 1 martie. Care sunt principalele modificări


Compania RCS&RDS își informează clienții că urmează o schimbare a tarifelor începând cu data de 1 martie. Clienții care nu sunt mulțumiți vor putea renunța la contracte, spune compania. 

Compania RCS&RDS își informează clienții că urmează o schimbare a tarifelor începând cu data de 1 martie. Clienții sunt notificați prin facturile primite în luna ianuarie, iar compania precizează că modificările survin ca urmare a nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor .

“Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive,” spun reprezentanții companiei

Cei care nu sunt de acord cu modificările, pot să renunțe la contract, mai spun cei de la RCS & RDS .

“În cazul în care nu sunteţi de acord cu oricare dintre aceste modificări, aveţi dreptul de a renunţa la respectivul/respectivele servicii în termen de 30 de zile, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri,” menționează compania în informarea transmisă.

Printre principalele modificări se numără eliminarea din DTH (satelit) a pachetul Extra. În schimb se va oferi opţiunea Maghiar, la tariful de 1 leu, care va conţine toate canalele maghiare existente în Extra 2.

Pachetele de cablu tv din ofertele vechi vor trece la oferta curentă, Analogic la 26 lei sau Digital la 30 lei. Pachetele de internet din ofertele vechi vor trece la Fiberlink 100 (28 lei).

Pachetele de telefonie fixă din ofertele vechi vor trece toate la Digi Tel în Familie (1,19 euro).

RCS&RDS a publicat și o listă cu noile pachete și tarife, valabile pentru mediul urban și cel rural.2 Comments on "RCS&RDS schimbă tarifele de la 1 martie. Care sunt principalele modificări"

  1. Așa se întâmplă când nu există concurență

    View Comment
  2. Si asta e numai inceputul.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.