REVOLTĂTOR! Un individ a ADOPTAT doi câini și i-a înfometat CRUNT (FOTOGALERIE)

Un careian a simițit nevoia să adopte doi câini de la Asociația pentru protecția animalelor Puffi. Zis și făcut, omul i-a dus acasă, i-a pus în lanțuri foarte scurte și…a cam uitat să le dea de mâncare! Aceștia au ajuns, pur și simplu, piele și os!

Norocul câinilor – un labrador și un șoricar – a fost că voluntarii Asociației Puffi erau prin zonă și i-au văzut, salvându-le viața. Procesul de înfometare a durat nu mai puțin de OPT luni.

”Am fost în zona în care locuia careianul care a adoptat cei doi câini. Aşa că am decis să mergem să-i vedem cum sunt. Am fost şocaţi când i-am văzut cum arată. I-am găsit piele şi os. Şorecarul era legat cu un lanţ de 80 cm, iar labradorul cu unul de un metru. Nu aveau în castroane nici mâncare şi nici apă, deşi afară era o căldură greu de suportat”, a declarat – pentru opiniedecarei.com, preşedintele Asociaţiei Puffi, Maria Ardelean.

”Stăpânul” celor două animale a zis că le-a cumpărat mâncare, chiar de calitate….doar că, probabuil, a uitat să le-o dea și câinilor.

”Careianul care i-a adoptat a spus că le dă mâncare de două ori pe zi. Poate că aşa făcea, însă porţiile erau mult prea mici pentru nevoile celor doi câini. Culmea e că ne-a şi arătat mâncarea, care era dintre cele mai scumpe şi mai bune din punct de vedere calitativ. Păcat că asta nu a ajutat cu nimic şoricarul şi labradorul, care erau piele şi os”, a adăugat Maria Ardelean.

Pentru a evita astfel de situaţii, Asociaţia Puffi le cere careienilor să se gândească foarte bine în cazul în care vor să adopte sau chiar să-şi cumpere un câine.Fii primul care comentează! despre "REVOLTĂTOR! Un individ a ADOPTAT doi câini și i-a înfometat CRUNT (FOTOGALERIE)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cruzime împotriva animalelor
Hingherii, PROTEJAȚI cu Poliția Locală. De cine mai exact?!

Închide