Rezultatele testelor COVID la cerere, acum și în engleză, la DSP Satu Mare


Direcția de Sănătate PUblică emit rezultatele testelor COVID și în limba engleză. Costul unui test este de 250 de lei, iar prelevarea se face la sediul instituției. Rezultatul testului se poate ridica în ziua următoare prelevării, spun cei de la DSP Satu Mare.

Conducerea Direcției de Sănătate Publică (D.S.P) a județului Satu Mare anunță cetățenii interesați că pot face testul COVID (RT-PCR) la sediul instituției din municipiul Satu Mare, str. Avram Iancu 14-16. Costul realizării unui astfel de test este 250 lei și se achită la casieria instituției. Prelevarea se va face la sediul D.S.P Satu Mare, de luni până sâmbătă între orele 08.00 și 10.00, pe baza unei programări .

Rezultatul testului se poate ridica în ziua următoare între orele 10.00 și 11.00, fiind emis atât în limba română cât și în limba engleză.

Programările privind testarea se pot face la nr. de telefon: 0734 115 471, de luni până vineri între orele 11.00 și 13.00.

La jumătatea lunii în curs, DSP Satu Mare a anunțat că va găsi soluții pentru emiterea rezultatelor și în limba engleză, având în vedere că tot mai multe țări solicită cetățenilor români rezultatele testelor COVID într-o limbă de circulație internațională.

Ungaria, Austria, Grecia și Rusia sunt doar câteva dintre țările care cer solicită teste COVID cetățenilor din România.Fii primul care comentează! despre "Rezultatele testelor COVID la cerere, acum și în engleză, la DSP Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, Direcția de Sănătate Publică
VIDEO. Poveste tragică în România: Mama și fiica au murit de COVID, tatăl e infectat

Închide