START UP AIR, proiectul care te ajută să îți transformi pasiunea în business

 Ai o idee de afacere și ești interesat de o finanțare nerambursabilă de 33.000 de Euro?

 Te așteptăm pe LUNI 14 mai , de la 18:00 la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare (Sala Mare) Str. Decebal nr. 4, 440006 Satu Mare să afli mai multe detalii!

 FIATEST, împreună cu partenerii săi – Asociația Inceptus România, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Fiatest SRL şi Patronatul Tinerilor Întreprinzători Cluj – implementează începând cu 10 ianuarie 2018 proiectul START UP AIR – Antreprenoriat Inovativ în regiunea Nord-Vest.

Credem cu tărie că fiecare dintre noi are o pasiune pe care, măcar pentru o secundă, s-a gândit cum ar fi să o transforme într-un business. Cum ar fi ca visul să devină realitate? E greu să ai propria afacere? Cât trebuie să investesc? Acum e momentul să răspundeți la aceste întrebări! Proiectul Start Up AIR – Antreprenoriat Inovativ în regiunea Nord-Vest este oportunitatea de care aveți nevoie!

Cui se adresează proiectul nostru?

Proiectul START UP AIR – Antreprenoriat Inovativ în Regiunea Nord-Vest este adresat persoanelor din regiunea Nord-Vest (județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj). Dacă ești șomer/angajat/persoană inactivă, ai peste 18 ani, locuiești în regiunea Nord-Vest și intenționezi să deschizi o afacere în mediul urban al regiunii, atunci ești unul dintre oamenii pe care îi căutăm.

Completează formularul de participare la seminarul de informare gratuit aici: https://goo.gl/HtEG7G și vino să afli mai multe despre activitățile din proiect și despre celelalte condiții de participare. Poți fi unul dintre viitorii antreprenori pe care ne dorim să îi formăm și să îi susținem financiar în cadrul proiectului nostru.

 Proiectul se va derula pe o perioadă de 36 luni (ianuarie 2018 – ianuarie 2021) și beneficiază de cofinanțare din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Programul START UP PLUS, Axa prioritară 3 “Locuri de muncă pentru toți”, Obiectivul specific 3.7. “Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană”.

Toate serviciile oferite beneficiarilor proiectului sunt gratuite.

FIASTEST SRL este  prima companie românească de consultanță specializată în managementul calității și în educația adulților. În 13 ani de experiență, a participat ca beneficiar și partener în peste 60 de proiecte naționale și internaționale (UE, BM, BERD) și a  acordat asistență de management de proiect pentru organizații private și publice, pentru derularea de proiecte cu finanțare din fonduri PHARE și structurale – Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU), Creșterea Competitivății Economice (POS CCE), Dezvoltarea Capacității Administrative (PODCA).

Fii primul care comentează! despre "START UP AIR, proiectul care te ajută să îți transformi pasiunea în business"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investiție
FOTO. Un nou centru comercial ultramodern în plin centrul Sătmarului

Închide