SUCCES. Sătmărenii care au făcut platforma unică de rezervare a cabanelor și pensiunilor din România


Primul proiect de acest gen din România! Cabane și Pensiuni este proiectul unor sătmăreni hotărâți să își facă semenii să iubească din nou România, prin promovarea unor locații de cazare deosebite din România, situate în colțuri uitate de lume sau într-un peisaj sălbatic.

Fiecare cabană este verificată pentru a corespunde celor mai exigente cerințe ale clienților, astfel încât nici un român care ajunge la aceste cabane să nu aibă nimic de obiectat cu privire la condițiile oferite.

Pentru că acesta nu este doar un proiect care să producă bani, cei de la Cabane și Pensiuni întorc o parte din câștigurile lor către cei care au nevoie de ajutor în viață pentru a porni la drum cu dreptul. Astfel, în perioada 1-10 septembrie, orice vacanță achiziționată de pe site-ul www.cabanesipensiuni.ro înseamnă achiziția unui ghiozdan complet utilat pentru copiii din familiile defavorizate.

În prezent pe site-ul www.cabanesipensiuni.ro există aproximativ 20 de locații de cazare de tip cabane unde vă puteți achiziționa câteva zile de concediu sau chiar sejururile de Crăciun și Revelion, fiecare achiziție fiind transformată într-un ghiozdan. Cei de la Cabane și Pensiuni speră să poată oferi câteva zeci de ghiozdane copiilor defavorizați, pentru a le da un imbold la noul început de an școlar.1 Comment on "SUCCES. Sătmărenii care au făcut platforma unică de rezervare a cabanelor și pensiunilor din România"

  1. Silviu Chelu | septembrie 9, 2020 at 10:55 |

    felicitări!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre cabane și pensiuni, investiție
FOTO. O mare fabrică s-a extins, zeci de noi locuri de muncă. Investiție de milioane de euro la Satu Mare

Închide