TOP. Care sunt cele mai mari si cele mai mici salarii din Poliția Satu Mare


PresaSM vă prezintă topul salariilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Salariile pentru agenții de poliție cu funcție de conducere pot ajunge până la 4.529 lei/net, iar cel mai mic este de 164 de lei/net (personal pus la dispoziție, ca urmare a unor abateri).

Pentru un agent de poliție fără funcție de conducere, salariul poate ajunge până la 4.118 lei.

În schimb, cel mai mic salariu pentru un ofițer cu funcție de comandă este de 3.447 lei, iar cel mai mare este de 9.066 lei. Pentru ofițerii fără funcții de comandă, cel mai mic salariu net este de 488 lei, iar cel mai mare esre de 5.704 lei.

Iar toate aceste salarii vor mai crește. Conform prevederilor art. 38, alin. 4, din Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice ”în perioada 2019 – 2022 se va acorda anual o creștere a salariilor de bază, soldelor de funcție/salariilor de funcție, indemnizațiilor de încadrare, fiecare creștere reprezentând 1/4 din diferența dintre salariul de bază, solda de funcție/salariul de funcție, indemnizația de încadrare prevăzute de lege pentru anul 2022 și cel/cea din luna decembrie 2018. Creșterea respectivă și data de aplicare se stabilesc prin legea anuală a bugetului de stat”.3 Comments on "TOP. Care sunt cele mai mari si cele mai mici salarii din Poliția Satu Mare"

 1. Meritä salarii mari cä doar orașul e plin de cerșetori, boschetari, fufe, scandalagii!

  View Comment
 2. Merita ca isi duc viata prin crasme! Ca acolo consumatia e din partea casei!

  View Comment
 3. Oare de ce atâta interes pentru salariile politistilor despre care unii cred că sunt exorbitante, nu sunt cumva confidențiale!!
  de ce nu prezenta-ți în articolele următoare și toate salariile celorlalți functionari publici de la CJ, din Primării, Prefectura, DSP, DSV, Spitale, Justiție și faceți o comparatie, dar am uitat sunt confidențiale!! totuși după datele din declaratiile de avere, care sunt publice, se poate trage o concluzie!! nu se mai merită să te faci politist!!!!!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
FOTO. Un șofer de TIR, din Maramureș, a ars de viu pe o autostradă din Spania

Închide