TOPUL celor mai frecvente țepe luate de sătmăreni. Cele mai frecvente plângeri

Comisariatul Județean Pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare informează că la nivelul județului Satu Mare s-au depus 242. Au fost cercetate și soluționate la nivelulul județului 191 de reclamații, din care 134 au fost încheiate în favoarea consumatorilor, 39 neîntemeiate, 12 nesoluționabile, 6 clasate.

Cele mai frecvente reclamații au avut ca obiect anularea garanțiilor la produsele combine frigorifice, cuptoare electrice, telefoane mobile, tablete, laptopuri, calculatoare, mașini de spălat, televizoare, etc.

Au mai fost probleme cu costurile majorate la contracte de telefonie mobilă, servicii internet și tv.

Alte reclamații au vizat prestatori de servicii necorespunzătoare, de la servicii curierat, tâmplărie PVC , servicii igienă în camere de hotel, servicii reparații auto, servicii transport călători, montare pavaje, și până la reparații acoperișuri din țiglă sau racordare la rețeaua de gaze.

Probleme deosebite au fost sesizate în ceea ce priveste comenzile on line neonorate, livrări de alte produse decât cele solicitate, produse livrate distruse /sau produse vechi, mobilă la comandă livrată fără a corespunde cu culoarea și modelul din contract.

Fii primul care comentează! despre "TOPUL celor mai frecvente țepe luate de sătmăreni. Cele mai frecvente plângeri"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Comisariatul pentru Protecția Consumatorului
Clientul nostru, fraierul nostru. 90% din supermarket-urile din județ nu respectă legea

Închide