Un elev din Carei a luat ZECE la o probă la Bac, fără să meargă la examen

Proba scrisă la Limba și literatura maternă din cadrul examenului de Bacalaureat, desfășurată în data de 27 iunie 2017, a fost susținută de 466 candidați din totalul de 468 înscriși. La Limba și literatura maghiară maternă au fost prezenți 432 candidați din cei 434 înscriși, iar la Limba și literatura germană maternă au fost prezenți 34 candidați din cei 34 înscriși.

Pentru un candidat de la Liceul Teoretic Carei, care a obținut premii la olimpiada internațională, s-a echivalat proba scrisă la Limba și literatura maghiară maternă cu nota maximă.

La centrul de examen din cadrul Colegiului Național „Doamna Stanca”, un număr de 9 candidați proveniți de la Colegiul Național „Doamna Stanca”, absolvenți ai profilului uman – specializarea filologie bilingv franceză, au susținut proba scrisă la Istorie, disciplină nonlingvistică studiată în limba franceză. Promovarea acestei probe specifice permite obținerea mențiunii „secție bilingvă francofonă” pe diploma de bacalaureat.

 

Fii primul care comentează! despre "Un elev din Carei a luat ZECE la o probă la Bac, fără să meargă la examen"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Bacalaureat
Doi elevi sătmăreni au luat 10 pe linie la Evaluarea Națională. Alți doi elevi au luat 1

Închide