Povestea mirilor ”umiliți”. Refuzați în Supur, se căsătoresc în Satu Mare

Andrei Prian și viitoarea sa soție Camelia Moldovan se vor căsători în municipiul Satu Mare. Și asta după ce nu au reușit să se căsătorească în comuna Supur, acolo unde locuiește familia viitoarei mirese. Andrei Prian a acuzat o anumită atitudine sfidătoare a funcționarului Primăriei Supur, care ar fi refuzat preluarea actelor.

Funcționarul Farcău Edith a invocat condiții impuse de legislația în vigoare, respectiv articolul 279 din Codul Civil, și prevederile Legii 119/1996, articolul 27, aliniatele 1 și 2, care prevăd o serie de condiții. Și care, potrivit legii, nu puteau fi evitate decât prin semnătura primarului Vasile Adrian Șteț.

Redacția PresaSM.ro a luat legătura cu primarul comunei Supur, care a precizat că regretă această situație. Vasile Adrian Șteț a precizat că ar fi dat o dispoziție prin care să se fi preluat în regim de urgență actele pentru încheierea stării civile.

”M-am interesat și am vorbit cu persoana implicată. Am înțeles că nici domnul și nici domnișoara nu avea domiciliul de Supur. Doamna avea domiciliul în Satu Mare, iar domnul în Bacău. Dacă veneau la mine, cu siguranță am fi găsit o soluție în baza legii și rezolvam situația. Dar nu au mai venit”, a spus primarul Șteț.

Între timp, viitorii soți Prian se vor căsători în municipiul Satu Mare, în data de 1 iulie. Deja s-au înscris în evidențele Serviciului de Stare Civilă și le-a fost acceptat dosarul.

Soții Prian lucrează și trăiesc în Occident. Aceștia au dorit să își unească destinele în România, în zona natală a soției. Iată că, într-un final, cei doi vor reuși să depășească și acest moment.

 

 

Fii primul care comentează! despre "Povestea mirilor ”umiliți”. Refuzați în Supur, se căsătoresc în Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre scandal
Cazul mirilor ”umiliți”. Ce spune funcționarul de la Primărie. Cum se apără

Închide