VIDEO. Premieră în Satu Mare. Alai de nuntă cu ”liniuțe” și ”burnout” în centru

După ce am văzut în municipiul Satu Mare un alai de nuntă cu TIR-uri, de această dată avem un alai de nuntă cu mașini de mare putere – în special BMW-uri. Șoferii – cel mai probabil amatori de senzații tari – au ”executat”în centrul municipiului Satu Mare celebrele ”burnout” sau ”liniuțe”. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 17.50.

Efectul a fost unul garantat, după cum reiese și din filmarea realizată de un cititor al PresaSM.ro în sensul giratoriu din Piața Libertății. Șoferii s-au folosit de frână și au turat motoarele, iar cauciucul, la contactul cu asfaltul, a fumegat din cauza forței de frecare.

Ajunși pe strada Ștefan cel Mare, șoferii au executat celebrele deja ”liniuțe”. Ce-i drept, nu au fost exagerări, dar efectul a fost unul nemaiîntâlnit pe străzile municipiului Satu Mare.

2 Comments on "VIDEO. Premieră în Satu Mare. Alai de nuntă cu ”liniuțe” și ”burnout” în centru"

  1. Si militzia locala? Cu dour ore inainte erau peste 10 masini de militzie in centru… .

    View Comment
  2. BALCANICI!!!
    CIVILIZATI!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare
FOTO. Deputatul Petric și președintele Pataki, pe teren. Soluții pentru dezvoltarea Țării Codrului

Închide