VIDEO. Românul din Germania care ajută șoferii de TIR, acuzat și raportat

Constantin Troncotă, un român din Germania, a cumpărat apă, săpun, dezinfectant, mănuși, ochelari de protecție și hârtie igienică și le-a oferit gratuit șoferilor de TIR din parcările din zona orașului Mannheim. Din păcate, unii conaționali (care cel mai probabil nu au făcut astfel de acțiuni) l-au acuzat de ”laudă” și i-au raportat postările de pe Facebook! 

Constantin Troncotă  susține că a făcut toate aceste gesturi din solidaritate cu șoferii de TIR. La rândul său șofer de profesie, Constantin nu a înțeles ironiile unor conaționali, care nu doar că l-au acuzat de lipsă de modestie, dar i-au și raportat ”live”-urile. Acesta i-a îndemnat pe toți cei care l-au ironizat, și nu numai, să îi urmeze exemplu. (De departe cel mai bun răspuns, n.red.).

”Am avut această acțiune weekend-ul trecut și weekend-ul acesta. Poate așa schimbăm mentalități, eu asta am încercat să fac prin acțiunea mea. Am vrut să le arăt la toți că dacă vrei se poate. Sunt sigur că și alți români au ajutat în această luptă și poate nu sunt persoane cunoscute. Costul total al acestei acțiuni a fost undeva la 2.100 de euro. M-au ajutat mai mulți oameni cu bani. Cu sume de 200, 100 sau 50 de euro. Nu am făcut asta pentru bani ci pentru că șoferii sunt persoane foarte importante, avem nevoie de ei, sunt în linia 1. Și eu sunt șofer în Germania. Știu ce înseamnă transportul internațional”, a spus Constantin Troncotă. 

 

Din cauza restricțiilor de circulație și a regulilor impuse de autorități, mulți dintre șoferii de TIR, care încă circulă pe șoselele Europei pentru a transporta marfa, nu au acces la magazine sau la echipamente de protecție.

Astfel, Constantin Troncotă s-a gândit că poate face o faptă bună și astfel a cumpărat o mașină întreagă de apă sau alte produse, iar apoi le-a oferit gratuit șoferilor din parcări.

“Laudă-te și tu, atunci când faci un bine! Vreau să vă văd pe toți că vă laudați. Eu astăzi mă laud, merg prin parcările din Germania și ofer gratuit șoferilor: hartie igienică, mănuși, dezinfectant, săpun, ochelari de protecție și apă. Mulțumesc, Roman Pamfiloiu Cristi Crs Vale Vale Andrei Cosmin Sabau Cipio și Andrei Novac”, a scris Constantin Troncota, într-o postare pe Facebook.

1 Comment on "VIDEO. Românul din Germania care ajută șoferii de TIR, acuzat și raportat"

  1. ION AVRAM | aprilie 6, 2020 at 07:06 |

    Bravo ție, un om de milioane

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
FOTO. Românul din Germania care împarte săpun, mănuși și dezinfectant pentru șoferii de TIR

Închide